Gojković: O smeni kad bude dovoljno poslanika za tu tačku

Gojković: O smeni kad bude dovoljno poslanika za tu tačku Izvor: Tanjug/Domitrije Goll

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da će zahtev za njeno razrešenje staviti na dnevni red kada bude postojao dovoljan broj poslanika da tu tačku u dnevni red i uvrste.

"I dalje stojim iza toga da ću je staviti na dnevni red čim ta tačka dobije dovoljan broj glasova da se uvrsti u dnevni red", rekla je Maja Gojković novinarima u parlamentu povodom zahteva pojedinih opozicionih stranaka za njeno razrešenje.

Kako je ukazala, 30 poslanika je taj zahtev uputilo parlamentu, a kada se utvrđuje dnevni red sednice oni ni ne dođu da glasaju za svoj zahtev.

Maja Gojković je rekla i da je o tom zahtevu razgovarala sa svim poslaničkim grupama, a da su joj oni koji su deo vladajuće većine rekli da bi joj ponovo ukazali poverenje.

"Ja bih svakako bila uzdržana. Sednicom ne bi predsedavala već bi mi bilo zadovoljstvo da iz poslaničke klupe odgovaram na sva njihova pitanja", kazala je Maja Gojković.

Pojedini poslanici opozicije nezadovoljni su načinom na koji Gojković vodi parlament zbog čega su podneli zahtev za njenu smenu.

Tagovi: Maja Gojković , smena

Komentara 19

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dušan

Maju hoće da smene oni koji čupaju mikrofone, polivaju vodom, gađaju se kamenjem, akti verbalne agresije se ne mogu prebrojati.

0 3

GRUP UNDER

Zahtev za smenu Gojkovićeve je smešan, oni očekuju da na vrbi rodi groždje.

0 2

marija

Opozicija ako ima 126 poslanika moze da smeni ne samo Maju nego i vladu ali u nekom drugom vremenu.

0 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo