Grad Beograd daje u zakup poslovni prostor na više lokacija

Gradska uprava Beograda oglasila je javno nadmetanje za davanje u zakup poslovnog prostora na više lokacija u gradu, koje će biti održano 6. novembra.

U zakup se daje čak 215 objekata na Karaburmi, Mirjevu, Paliluli, Zemunu, Novom Beogradu, Dušanovcu, Voždovcu, Čukaričkoj padini, Vračaru, u Starom gradu, Rakovici, Miljakovcu...

Između ostalog, u zakup se nude i lokali na Bezistanu na Terazijama, za koje je potrebno izdvojiti 1.575,00 dinara po metru kvadratnom, u pešačkom prolazu Albanija, kancelarije u Milutina Milankovića i Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, te u Beograđanki. Najnižu cenu zakupa ima magacin u Kneževcu - 141,60 dinara po m2.

Zakupnine za poslovni prostor se, navedeno je u oglasu, utvrđuju prema zonama delatnostima. Za lokale i magacine razvrstane u ekstra zonu, dodaje se, uvećavaju se za 50 odsto, osim onih u kojima se obavlja zanatska delatnost, delatnost umetničke galerije, te lokale i magacine koji se nalaze u pasažu, a u ovoj zoni se, na listi oglašenih objekata, nalaze lokali u Glavnoj ulici u Zemunu, na Bulevaru kralja Aleksandra, Beograđanki, u Kneza Miloša, Kralja Milana, te pomenuti lokali na Bezistanu.

Ugovori o zakupu zaključuju se na 10 godina. Prijave za učešće u nadmetanju dostavljaju se do 1. novembra, a uz njih je potrebno dostaviti i dokaz o uplati depozita i administrativne takse koja iznosi 1.220,00 dinara.

Više informacija na portalu eKapija

Tagovi: tender , tender dana

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Eliot ISTINIĆ

Grad Beograd izdaje lokale koje je uzurpirala i nemaju nikakav dokaz da su njihovi.Vodim sudski spor protiv njih i umesto da mi predaju lokal-oni vrše opstrukcije i odugovlače proces iz profiterskih razloga.

5 2

Naca

Mogu da daju koliko hoce cene su visoke s obzirom sta se nudi. I da apsurd bude veci treba da preuzmete necija dugovanja za komunalije ciji se iznos i nezna jer oni te podatke nemaju. I napravio ih je zakupac pre vas. Izvolite jos malo pa nestalo. Nego jedan besplatan savet prodajte te lokale vec jednom i zavrsite sa mutnim radnjama.

19 5

kiza

Gomila ljudi prima drzavne plate samo zahvaljujuci cinjenici da drzava izdaje poslovne prostore. Ta ekipa je leglo mita I korupcije! treba sve prodati I ubirati porez na imovinu!

12 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo