Brnabić o Vulinu: Pritisak medija neće ubrzati nečiju smenu

Brnabić o Vulinu: Pritisak medija neće ubrzati nečiju smenu Izvor: Tanjug/Rade Prelić

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je Vlada fokusirana na rad i da su razmirice poput one između ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović i Pokreta socijalista Aleksandra Vulina normalna stvar.

Brnabić je novinarima u Koceljevi rekla da o eventualnoj smeni nekog ministra odlučuje vlada, a ne ona, i odbacila navode da razmirice "drmaju vladu".

"Ne treba gubiti vreme na takve situacije", rekla je Brnabić i dodala da članove njenog kabineta čekaju ozbiljne stvari.

Upitana da li će zbog smeniti ministra odbrane Alekandra Vulina zbog afere oko novca kojim je kupio stan, Brnabić je navela da je to stvar o kojoj Vlada odlučuje, i dodala da ona ne želi to da komentariše u javnosti.

"Ne želim da radim pod pritiskom, dakle, pritisak medija ili bilo koji drugi pritisak svakako neće ubrzati ni nečiju smenu ni nečije angažovanje", rekla je Brnabić.

Ponovila je da ima lično mišljenje o tom slučaju i da razume emotivnu reakciju Pokreta socijalista, jer je i ona imala takvu reakciju kada je "Krik" objavio podatke o imovini njene majke.

Brnabić je dodala da imovina koju poseduje njena majka nije imala veze sa njenim preuzimanjem funkcije u vladi.

Komentara 39

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Pera

U normalnoj drzavi pritisak medija I javnosti bas dovodi do smene, ili jos bolje ostavke. Ali mi nismo normalna zemlja pa despoti vladaju.

2 0

Milos

Ok. Ana, upravo si kod ovog gradjanina izgubila i poslednju mrvu integriteta.

9 0

Đinđić

Lopovi su uvek solidarni i brane se međusobno. Živela korupcija, dok je ovaca biće i vune u izobilju.

23 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo