Vučić obećao "veće nego ikad" plate i penzije

Vučić obećao "veće nego ikad" plate i penzije Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Niste građani drugog reda i imaćete najmodernije puteve, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju obnovljenog puta od Žagubice do Krepoljina dugog 22,6 kilometra i obećao građanima "najveće plate i penzije, veće nego ikada".

Vučić je poručio da u budžetu Srbije ima novca i zahvalio građanima za veru u, kako je naveo, teške reforme koje je sprovela Vlada Srbije.

"Ovde rade vredni ljudi, dobre zanatlije", rekao je Vučić i istakao da on kao predsednik Srbije neće dozvoliti da se među građanima prave razlike i da se ulaže samo u centar Beograda ili Novog Sada.

Izvor: Tanjug

Uradićemo sve puteve da možete sa lakoćom da dođete i do Petrovca i do Požarevca, obećao je Vučić građanima Žagubice i najavio dolazak i jednog "malog investitora" u to mesto.

"Vreme je da pokažemo poštovanje prema našem narodu sa Homolja i da uložimo mnogo više nego pre 40 ili 50 godina", istakao je Vučić.

On je obećao građanima istočne Srbije "velike pomake" i to u kratkom roku navodeći da će biti napravljen i neuporedivo bolji put do Bora.

"Razgovaramo sa više investitora koje planiramo da dovedemo u ovaj deo Srbije", istakao je Vučić pomenuvši Negotin, Bor, Majdanpek, Žagubicu, Kladovo i Golubac.

Za Golubac, Vučić je ocenio da je dosta toga već urađeno i da postoji potencijal za razvoj turizma.

"Ostaje nam posle toga da radimo na Dunavskoj magistrali", zaključio je Vučić koji će danas prisustvovati i Skupštini opštine Žagubica na kojoj će mu biti uručena povelja počasnog građanina.

Komentara 154

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Malcolm

Ako ovaj narod opet ovima da glas i opet pobede ja cu se uclaniti u SNS i licno se svim silama zalagati da se svim penzionerima smanji penzija do 15000, zaposleni da imaju plate 25000 max, da se ukine ili ogranici internet, stavi zabrana na turisticka putovanja, otvori jos 100 trznih centara. Ovaj narod u tom slucaju ni ne zasluzuje bolje.

2 0

mali lovac

Ajde, Alek prvo vrati ukraden novac od gradjana Beograda i Srbije!

0 0

mali lovac

Ajde, Alek prvo vrati ukraden novac od dobrih gradjana Beograda i Srbije, pa tek tada obecavaj ...

0 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo