Vulin o unošenju novca pozajmljenog od ženine tetke (AUDIO)

„Ko vam kaže da je uneto u jednom komadu? Ko vam kaže da nije preneto 9.000 po 9.000 po zakonu?“, rekao je ministar Vulin i udaljio se. Na ponovljeno pitanje novinarke KRIK-a da kaže da li je tako preneo novac, on je odgovorio potvrdno.

Izvor: KRIK

Komentara 23

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ahahahah

Hahahaha pa ovi likovi ce jos malo poceti da mi se svidjaju. Znaci shvatili kakav je narod i da mogu da se zafrkavaju maksimalno. Sta reci, ne mozemo vise da ih krivimo od nas samih.

51 0

Ortodox -- paradox

Počeo da prenosi pare kad je kralj Petar bio kaplar, hahaha.....

51 0

Ako niko ono 'Revenue Canada' moze

Dovoljno je samo da 'Revenue Canada' [kanadska uprava prihoda] pogleda tetkine godisnje porezne prijave jer u Kanadi obaveza svakog drzavljanima [bez obzira na prihode] je da prijavi sav promet na svim racunima koje je imo u predhodnoj godini. A i ako je tetka na nekom racunu imala te pare u njenoj poreskoj prijavi za odredjenu kalendarsku godinu bi se to pojavilo bilo ka pozajmica bilo kao izdati cek/nalog banci za transfer. samo nesta ne verujem da ce od toga biti ista jer da bi se ista desilo nase ministarstvo finansija prvo treba da se obrati ambasadi Kanade a Nas ministar finansija i ministar odbrane su golemi jarani

51 0

* Sva polja su obavezna