Hilari Klinton ismevala Putina

Bivša predsednička kandidatkinja američkin demokrata Hilari Klinton je u razgovoru za humorističku televizijsku emisiju govorila o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, ismevajući njegov način sedenja i stav prema njoj.

Izvor: YouTube / The Late Show with Stephen Colbert

Klinton je u sinoćnoj emisiji "The Late Show with Stephen Colbert" rekla da se Putin umešao u američke predsedničke izbore delimično zbog onog što je ona radila kao državna sekretarka SAD, kada su se njih dvoje sukobili u raznim prilikama.

"On od tada ima nešto protiv mene", rekla je Hilari Klinton.

Po njenim rečima, činjenica da je ona žena "stvarno izgleda da ga uznemiri".

Klinton je ismejala je Putina zbog nepristojnog sedenja na jednom sastanku sa široko raširenim nogama. Taj položaj se naziva "manspreding" (manspreading) na engleskom i označava agresivan muški položaj sa široko raširenim nogama, posebno neprijatan u javnom prevozu.

Klinton je rekla da je Putin "vezan svojim besom i razočaranjem" zbog raspada Sovjetskog Saveza.

Osvrćući se na govor predsednika SAD Donalda Trampa na otvaranju zasedanja Generalne skupštine UN, Klinton je rekla da je taj govor bio "vrlo mračan i opasan".

Komentara 31

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

dobri

Ko o čemu ova Hilari o Putinu ,celu emisiju zena trabunja o njemu a ništa konkretno o svojim greškama

6 0

Lenica

Pozdravila je Monika😁😁😁😁😁😁😁😁

87 3

Puerto Banus

Jel’ znate vi ko zivi u Marbelji. U Porto Banusu se albanski jezik cuje na svakom koraku! A ima I egzoticnih plavusa sa istoka.

11 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo