Vukašin Obradović prebačen u bolnicu u Vranju

Vukašin Obradović prebačen u bolnicu u Vranju Izvor: N1

Vlasnik i glavni urednik nedeljnika "Vranjske" Vukašin Obradović, koji štrajkuje glađu zbog gašenja tog medija, prebačen je u utorak uveče oko 22.30 hitno u bolnicu u Vranju kolima Hitne pomoći.

Kako se navodi na sajtu Vranjskih, Obradoviću je zdravstveno stanje počelo da se pogoršava u kasnim večernjim satima, a odluku da potraži medicinsku pomoć doneo je posle savetovanja sa prijateljima koji su se okupili u redakciji "Vranjskih".

Portal Cenzolovka piše da je Obradoviću tokom večeri pozlilo, zbog čega su došli lekari Hitne pomoći, pregledali ga i zaključili da mu je potrebna bolnička nega i dodatni pregledi, na šta je on pristao.

Sa njim je poslednjih sati u redakciji bilo nekoliko kolega koji su ga ubeđivali da obustavi štrajk glađu, što je odbijao.

Hitna pomoć je već jedanput u toku dana posetila Obradovića, ali je on odbio bio kakvu pomoć.

Obradović je jutros počeo štrajk glađu u redakciji, pošto su "Vranjske" ugašene u ponedeljak, posle 23 godine postojanja.

Komentara 20

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Aco

Najvažnije u ovom renutku je pomoći čoveku u vezi njegvog zdravlja!

1 0

Prcko Palilulac

Humano!

1 0

PROKOPIJE

Davanje podrske za strajk gladju nisam odobravao,jer smatram da niko svoje zdravlje ne sme izgubiti u borbi sa vlascu i birokratijom.Nemamo opoziciju koja bi trebalo da takve slucajeve brani.

17 84

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo