Ukrajinski ambasador: Kad jurcamo, policajci okreću glavu

Da je srpska policija pod uticajem politike smatra ambasador Ukrajine u Beogradu Oleksandr Aleksandrovič koji kaže da je takav utisak stekao iz ličnog iskustva sa saobraćajnom policijom Srbije.

Izvor: N1

Ambasador Aleksandrovič za reč se javio tokom konferencije Beogradskog centra za bezbednosnu politiku, na temu "Šta građani misle o policiji: u službi građana ili nekog drugog".
"Kao strani diplomata ovde u Beogradu, primetio sam da ima uticaja politike na policiju, znam da policajci nikad ne stopiraju diplomatska voziala i nikad nas ne kažnjavaju, što nije dobro. Na autoputu mi smo svi isti ljudi. Kad idemo malo brže, uvek gledaju u drugu stranu", rekao je Aleksandrovič.

Komentara 29

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

cmd

Beckom konvencijom imunitet ne postoji u saobracaju. To sto nam je policija polupismena je pravi razlog za ne delovanje. Plase se komunikacije na engleskom i reakcija sefova koji nisu na visem intelektualnom nivou koji ne poznaju oblast dovoljno. Zemlja seljaka na brdovitom Balkanu...

28 1

Prcko Palilulac

Primer nediplomatske izjave. Nezrelo!

8 22

pravi poznavalac

@poznavalac bas i nisi neki poznavalac... Nije postojao nikakav 'ukrajinski korpus', ako mislis na nazive sovjetskih frontova (u smislu najvise formacije nesto na nivou nemacke grupe armija) oni su bili iskljucivo geografska odrednica i menjali su se tokom vremena.

5 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo