Poglavlje o spoljnoj politici otvara osvetljiva pitanja za Srbiju

Krajem oktobra počinje ozbiljniji dijalog o poglavlju 31 u pregovorima sa Evropskom unijom koje se odnosi na usaglašavanje spoljne politike. Kako Beograd vidi moguće odstupanje od dosadašnje politike prema Moskvi?

Izvor: N1info

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

cia snajka cia...

Sta je sa poglavljem 23?! Ne smete da ga spomenete,a kamoli otvorite!!!!!! Jer ste gresni do besvesti...i cekate da oslobodite sve pajtose i zavrsite sve vase slucajeve...sram vas bilo.

3 0

David Goldsternn

poglavlje 23 tj poglavlje o ''pravosudju i vladavini prava '' je najvaznije pogljeavlje za srbiju i sve njene gradjane kao i za buducnost ovde, uopste ! To poglavlje ne verujem da cemo ikad zatvoriti'', jer onda ne bi mnoge likove gledali i slusali itd... u srbiji... a najvaznije je, bez obzira da li neko voli ili ne EU, to poglavlje je najvaznije, najvaznije je da bude ''vladavina prava '' u srbiji a ne kao do sada,zakon jaceg, kao zadnjih 20 godina. .

11 0

Proka

U normalnoj zemlji Dacic bi pevao u vasarskom satoru i ne bi vodio diplomatiju. Ako se Vucic jasno ne distancira od Rusije nakon potpisivanja sporazuma sa Kosovom, Amerika ce pomoci opoziciji da preuzme vlast u Srbiji. Ipak verujem da ce sacuvati vlast koju voli i uvesti zemlju u NATO a Dacic ako se ne promeni verovatno ce zbog koferceta da razgovara svakog dana sa Lavrovom iz zatvora!

17 0

* Sva polja su obavezna