Ministrovanje Saše Radulovića

Ministrovanje Saše Radulovića Izvor: N1

Ministarska karijera Saše Radulovića jedna je od kraćih u modernoj srpskoj istoriji. Iznenada, kao što je i najavljena, završila se vrlo brzo pošto je Vlada obeležila tek sto dana rada.

Međutim, ako je bila kratka, nije bila dosadna. Naprotiv, reč je o jednoj o zanimljivijih ministarskih karijera. Za nekoliko meseci u vladi, Radulović, sada lider pokreta Dosta je bilo, uspeo je dosta toga - možda ne da natera javna preduzeća da urade "lične karte" ili da donese Zakon o radu, ali svakako da se sukobi sa mnogima - od kolega ministara, parlamentarne većine, pa sve do samog Aleksandra Vučića.

Taj sukob, nakon pohvalnih komentara koji su imali jedan o drugom, pretvorio je Radulovića u žestokog opozicionara i protivnika i Vučića i SNS.

U sledećem pregledu čitajte kako su se donosili zakoni, kako je gašena SIEPA, ko je bio protiv ličnih karti, a ko za jednistvo vlade.

Više o projektu Istinomer Amnezije možete pročitati ovde.

Komentara 14

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ceda

Jednom rečju: dosledno. Stavovi Saše Radulovića su gotovo isti i kad je bio ministar u milosti, ministar u nemilosti i sada kada je najomrženiji opozicionar.

74 5

hiperbola

mislim da je izgubio kompas sad oko predsedničkih izbora i to će platiti time što je pola njegovih glasača sada kod saše jankovića. ako napravi još jednu takvu grešku mislim da će polako u istoriju.

77 39

Lucifer

Ništa se ti ne boj.

52 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo