Nišlije slavile rođendan rupi, nadležni je odmah asfaltirali

Nišlije slavile rođendan rupi, nadležni je odmah asfaltirali Izvor: Južne vesti

Tačno mesec dana od raskopavanja niko od nadležnih nije asfaltirao rupu u Ulici 27. marta u Nišu. Grupa građana odlučila je da rupi nakon mesec dana proslavi rođendan, a ubrzo nakon “slavlja” rupa je asfaltirana, pišu “Južne vesti”.

Baloni, torta, rođendanske trubice i svećice - rođendan rupi je proslavljen u velikom stilu, pišu “Južne vesti”. Orila sa rođendanska pesma Ulicom 27. marta, a kako kažu okupljeni građani, oni su na simboličan način hteli da ukažu na to da niko od nadležnih ne asfaltira rupu na putu.

“Asfalt je, valjda zbog nekog kvara, iskopao Vodovod. Sanirali su to i ostavili rupu bez asfalta, sa znakom upozorenja. Već mesec dana teško prolazimo kolima ovuda. Nebezbedno je, a niko ne dolazi da sanira rupu. Zato smo rešli da joj proslavimo rođendan”, priča jedan od organizatora proslave.

Izvor: N1

Ova akcija građana urodila je plodom, pa je tako rupa asfaltirana vrlo brzo nakon proslave rođendana. Stavljen je novi asfalt, a znak je uklonjen, pa su i građani zadovoljniji.

“Južne vesti” podsećaju da je pomenuta grupa građana nedavno na problem udarnih rupa ukazala sađenjem cveća u njima, svojom akcijom postavljanja bokserskih rukavica rešili su problem palih držača za zastave u Dušanovoj ulici, a u Čairu su postavili ormariće za prvu pomoć.

Tagovi: Niš , asfalt , Rupa

Komentara 37

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zakasnila

Da li je moguce da mi je vest o rupi promakla? Nema veze, bice jos slavlja, poz moderatorskom timu😞😁

0 0

Auuu

Dan svečanog otvaranja zakrpe proglasiti za državni praznik.

85 0

Haha

I orden za zakrpu da se obezbedi :)

38 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo