Kolima uleteo u reku zbog GPS-a

Kolima uleteo u reku zbog GPS-a Izvor: Pixabay

GPS sistem navođenja vozila, jednog je čoveka naveo da kolima uleti u reku u američkoj državi Pensilvaniji, prenose lokalni mediji reči policije.

Prema navodima lista Ekspres Tajms, kola su završila u reci Lej u Istonu, u subotu nešto posle 22.30 po lokalnom vremenu.

Njegov sistem za navođenje ga je uputio da vozi duž biciklističke staze, kad je shvatio da ne može dalje tim putem on je krenuo nazad ali ustanovio da ne može ni tuda zbog tunela ispod niskog mosta.

Prema navodima policije čovek nije mogao da ostane na biciklističkoj stazi zato što se sužavala i njegova kola su se postrance skotrljala u reku. Vozač nije povređen ali mu je izdato više saobraćajnih kazni.

Tagovi: automobil , GPS

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Duca

Da je dobra navigacija dobra je al da ume da zezne stvar hoce i to par puta se desilo da kaze skreni levo a levu uopste nema puta njive obicne zato se ne oslanjati na navigaciju bas sto posto otvoriti i oci pored nje ili na teretnom vozilu uputila me je kroz centar a nije na zaobilaznicu a program je bio teretni na navigaciji zato pored Milene i oci sirom otvorene

4 0

komsija

update-uj mape

4 0

Dzon Galt

ovan ..meeeee!

5 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo