Muharem Bazdulj gost Novog dana

Muharem Bazdulj gost Novog dana Izvor: N1

Udruženje "Šansa za roditeljstvo" zalaže se za podizanje starosne granice i povećanje broja pokušaja vantelesne oplodnje koje bi finansirala država. Predstavnici udruženja biće gosti Novog dana. Štampu lista pisac Muharem Bazdulj.

Svaki peti par u Srbiji ima problem sa plodonošću. Postupak vantelesne oplodnje je veoma skup i iznosi oko 10 prosečnih plata, što je za brojne bračne parove nesavladiva prepreka. Na njihove probleme pokušava da ukaže udruženje "Šansa za roditeljstvo", koje se zalaže za podizanje starosne granice i povećanje broja pokušaja koje bi finansirala država. O tome govorimo u našoj temi jutra.

Gost rubrike prelistavanje štampe je pisac Muharem Bazdulj.

U petak se obeležava svetski dan borbe protiv limfoma. Sa kojim problemima se suočavaju pacijenti i kakva je informisanost kada je reč o ovoj bolesti reći će nam naši gosti - dr Darko Antić, predsednik Srpske limfomske grupe i Jelena Đurić iz Udruženja pacijenata obolelih od limfoma LIPA.

U nedelju 17. septembra odrzaće se već tradicionalno Nike Belgrade 10k najveća trka u Srbij. Tim povodom naš gost je Nikola Penić generalni sekretar Atletskog saveza Beograda i jedan od organizatora trke duge 10km.

Narodno pozorište Užice novu sezonu počinje premijerom na velikoj sceni, 15. septembra. Praizvedbu savremene drame autora Stevana Vraneša pod nazivom "Svedobro" režira Nemanja Ranković, umetnički direktor pozorišta. Stevan Vraneš je naš gost.

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo