Zatvori

Beograd na vodi: Radovi po planu, prvi stanari 2018. godine

Beograd na vodi: Radovi po planu, prvi stanari 2018. godine Izvor: N1

Radovi na projektu Beograd na vodi napreduju prema planu, a useljenje prvih stanara očekuje se sledeće godine, saopštila je kompanija Belgrade Waterfront.

"Radovi na projektu Belgrade Waterfront napreduju u skladu s planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta", navodi se u saopštenju. 

Navode i da će građani uskoro moći da prate radove na izgradnji Kule Beograd, novog simbola grada, kao i BW Galerije, najreprezentativnijeg tržnog centra u regionu, čim nadzemni radovi počnu tokom septembra. Prema planu, kako se navodi, BW Residences će prve stanare primiti 2018. godine. 

Prvi deo bulevara, u okviru kojeg će se naći i biciklističke staze oivičene zelenilom, biće otvoren do kraja septembra 2017. godine. 

Generalni direktor Belgrade Waterfront-a Nikola Nedeljković rekao je da se od samog početka razvoja projekta primenjuju najviši svetski standardi i najbolja medjunarodna praksa u oblasti gradnje. 

"Dosadašnji napredak u izgradnji i razvoju projekta je izvanredan, a to najbolje dokazuje činjenica da su nedavno završeni armirano-betonska konstrukcija BW Residences i postavljanje šipova za BW Galeriju i Kulu Beograd. Predstojeći glavni radovi na Kuli Beograd predstavljaju veliki korak u ovom jedinstvenom projektu u Srbiji”, izjavio je Nedeljković.Komentara 43

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

crni domino

Kako ce do stana, helikopterom!?

7 0

Biba

Malo sutra....plivate u sopstvenoj laži

9 89

Sinisa

Kod bivse "Laste " nema ih vise od 25 i to u poslednjih pet meseci.Koga lazete bre!!!

18 106

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo