Tadić o obraćanjima Vučića: Nova tačka u medijskom cirkusu

Tadić o obraćanjima Vučića: Nova tačka u medijskom cirkusu Izvor: N1
(arhiva)

Ako politiku i medije pretvorimo u cirkus, ne možemo očekivati ni da živimo u normalnoj državi i pod normalnim okolnostima, izjavio je bivši predsednik Srbije Boris Tadić komentarišući najave o obraćanju naciji aktuelnog predsednika sa živim prenosom na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Prema rečima Tadića, predsednik Srbije Aleksanadar Vučić se "ionako 'obraća naciji' gotovo svakodnevno".

"Sada ovo izgleda nova tačka u medijskom cirkusu - da on najavi obraćanje za uveče, a da se mi onda bavimo tokom dana pogađanjem o čemu li će večeras da govori, pa onda sledeći dan da proglašavamo pobednika koji je pogodio", rekao je Tadić za Danas.

To je, kako je ocenio, "zaista sa one strane razuma, ali i politike i novinarstva".

"Ako politiku i medije pretvorimo u cirkus, ne možemo očekivati ni da živimo u normalnoj državi i pod normalnim okolnostima", naveo je Tadić.

Komentara 65

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

HILANDAR i OPLENAC

Da bi mogao i dalje da priča o srpskoj politici, srpskim političarima, srpskoj državi,... B.Tadić mora da provede TRI dana na Hilandaru i DVA na Oplencu ! Posle će da bolje shvati Srbiju i srpski narod !!

117 33

ОБНОВИМО СЕБЕ

То важи за све политичке лидер, који углавном имају комунистички педигре па и не знају зашто је битан Хиландар који су подигли Немањићи и црква Св.Ђорђа на Опленцу коју су подигли Карађорђевићи ! Тек када духовно ОБНОВИМО СЕБЕ , можемо се надати бољем животу !!

5 7

Zoran

Nesumnjivo najbolji politicar koga imamo je Tadic, bio i ostao, dozvolili smo svojoj kratkovidosti, neupucenosti, sujetti i snobizmu da bude skrajnutt na veliku marginu i sta sad, on nije propao a mi se nesto ceskamo. Jeste pravio greske ali njegove greske su do trojke sta cemo sa ovima koji prave greske izmedju 6 i 9 sa vrhovima u primitivizmu, nemedijskim slobodama, neobrazovanosti, gazenju zakona i privatizovanju drzave, pinkovskim krunisanjima, nasilju, rezanju i agresiji sa tv itd. Podrzavam sto vece ujedinjavanje demokratskih stranaka, a apstinente podsecam da je to izuzetno nehumana pozicija.

82 218

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo