Srbi i Makedonci odmerili snage u Jagodini, Palma bi Hrvate

Posle nedavnog sukoba Srbije i Makedonije zbog prisluškivanja, ponovo okršaj između dve države. Ovoga puta su se kod Jagodine sukobili kik-bokseri makedosnke reprezentacije i klub predsednika Skupštine Jagodine Dragana Markovića Palme.

Izvor: N1info

Ponovo udarci između Srbije i Makedonije, samo što je pre 20-ak dana u ringu sa makedonskim kolegom bio srpski šef diplomatije u Nišu – peglali su “aferu prisluškivanje” - sada odnos dve države ministar spoljnih poslova Ivica Dačić samo posmatra u Jagodini i tvrdi – ako se nisu smirile, srpsko-makedonske strasti su bar otišle sa političkog na sportski teren, baš kako i treba.

“Videli ste da nije bilo nijednog zvižduka, niti je bilo nikakvih vređanja po nacionalnoj osnovi što pokazuje ipak da su odnosi između naše dve zemlje i naša dva naroda na visokom nivou. Ja bih samo zamolio političare da ih ne kvare”, rekao je Dačić.

Poruku za političare imao je i Dragan Marković Palma.

“Siguran sam da će promeniti mišljenje predsednik vlade Zaev, jer jedno je biti kandidat, a drugo je kad postaneš predsednik. To smo mogli da vidimo i kod američkog predsednika Donalda Trampa”, naveo je on.

A šta smo mogli da vidimo u Končarevu kraj Jagodine? Seriju udaraca između Srba i Makedonaca. Za kik-boks okršaj posmatrače nisu uskratile ni žene. Mečevi su publiku uzbudili do te mere, da su pojedini poželeli da uđu u ring.

Iako se makedonsko-srpska špijunska afera, bar kako je predstavljeno javnosti, završila na obostrano zadovoljstvo, iz ovog sudara dve države nisu izašle jednake. Odigrano je sedam mečeva, Srbija je pobedila u čak pet.

I zato domaćin planira već nove pobede. Posle Makedonaca, Palma u Pomoravlje poziva Hrvate. Dragan Marković, naime, priželjkuje revanš sa susedima koji, kako kaže, Srbima stalno prave probleme.

“Hrvati su mesna zajednica u Evropi, i Hrvati to ne rade sami. A moraćemo i Hrvate da dovedemo, da napravimo neki datum, da izmislimo k'o Šojić što je izmislio slavu. Izmislimo neki datum za Hrvate i da dođu Hrvati da im pokažemo kako se to radi u ringu”, poručio je Palma.

Komentara 15

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

T.REX

I ja bi Ferrari.

0 0

Smeh

Na tom nivou organizacje nam je citava zemlja...

2 0

FR

2000 din za Gospodu

1 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo