Zatvori

Kejt Hadson razbesnela majke izjavom da je carski rez "lenj"

Kejt Hadson razbesnela majke izjavom da je carski rez "lenj" Izvor: Reuters
Kejt Hadson

Internet je prepun negativnih komentara na izjavu koju je popularna glumica Kejt Hadson dala u oktobarskom izdanju časopisa Kosmopoliten.

Hadson, koja je bila i na naslovnoj strani oktobarskog izdanja ovog magazina, popunila je mini test u časopisu. Jedno od pitanja je bilo i „Stvar koju sam uradila za koju smatram da je najviše lenja“, na šta je ona odgovorila „Carski rez“.

Komentari na društvenim mrežama, uglavom ženski, su da carski rez nije lenjost, kao i da su razočarani u poznatu glumicu.

Njen šaljivi odgovor nije prošao dobro kod obožavalaca, koji su na društvenim mrežama izneli svoje kritike.

Jedan od komentara bio je i da se nadaju da je svesna koliko je pogrešila i da se kaje.

Mame su ovu šalu shvatile vrlo ozbiljno. Statistika kaže da se 32 odsto žena se u Americi porodi carskim rezom.

Twitter Embed Code

Komentara 24

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Ovako

Carski rez se izvodi u komplikovanom slucaju i u slucaju kada "lenja" zena plati da bi ostala uska (sto nema veze sa vezom), vec ostaje uska u glavi. Za one koje ne moraju da osecaju bol tu je epidural. Tacka.

6 2

Smesno i jeste

Za lenje koje ga same traze. Ja sam morala na hitan carski rez a nekoliko minuta pre toga su zvali moju porodicu da ih "pripreme" za svaki slucaj na najgore. Meni uopste nije smesno.

6 2

Sasa

Ja kad idem kod zubara i ako me pita da li hocu anesteziju, sigurno ne kazem: "Ma necu...daj da me boli!" Sto bih osudjivao porodilju ako moze da se porodi carskim rezom, bilo da mora ili je to njen izbor? Vise mi je cudno sto je postala "fora" da veliki broj trudnica izjavljuje da ce se poroditi prirodnim putem, bez epidurala! Jel imas varijantu da ne mora da boli? Mozes da je priustis? Pa zasto ne bi... Ali ajde, to je samo moje misljenje

13 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo