Privedene dve žene zbog pretnji Vučiću i Gašiću na Fejsbuku

Privedene dve žene zbog pretnji Vučiću i Gašiću na Fejsbuku Izvor: Shutterstock

Pripadnici kruševačke policije priveli su danas dve ženske osobe i odredili im policijsko zadržavanje zbog pretnji upućenih preko društvene mreže Fejsbuk predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i direktoru Bezbednosno-informativne agencije Bratislavu Gašiću, nezvanično saznaje Radio-televizija Kruševac.

Radi se o D.M, koja ima 40 godina i o njenoj ćerki M.A, staroj 22 godine, obe iz mesta Jasika, kod Kruševca.

Prema informacijama RTV Kruševac, one su uhapšene zbog osnovane sumnje da su počinile krivična delo ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona, kao i krivično delo proganjanje iz člana 138a.

Zbog opiranja prilikom privođenja, optužene su i za krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice iz člana 323 Krivičnog zakona Republike Srbije.

Kruševačka policija postupala je na osnovu naloga Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu i Tužilaštva za visoko-tehnološki kriminal u Beogradu.

Komentara 239

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vremeplov

I sad će da se javi On, da oprosti, da ih pusti, i uz to u jednoj 20- minutnoj verbalnoj dijareji da se mile majke opoziciji, sorosu, svim tim sto nece lepo da pišu i misle o njemu. To su stare metode svih autokrata. Neko nešto vikne , onda , fol , savesni gradjan, SUBNOR , javi nadležnima, a oni , revnosni u strahu od gneva kapoa , koji čak i od vidje bolje znaju šta vodja misli, primene strogocu. A onda On, dobar , blag , miroljubiv ( nakon par sati poicijske torture ) dvojom belom rukicom, da oprost grehova! Bravo majstori, naučili ste zanat, samo taj što vas je učio nije vam prodao poslednji Lekciju- kad sve prodje, onda nema oprosta! Nego , ko nam tvtrde daske i tanki ' ranu, a ko pred zid !

56 0

Nevera

STRASNO!!! Kao u Trecem Rajhu

92 0

Miki

Svi na izbore, da skinemo bedu sa vrata...

103 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo