Zatvori

Dejvid Linč u utorak razgovara s beogradskom publikom

Dejvid Linč u utorak razgovara s beogradskom publikom Izvor: REUTERS/Andrew Kelly

Američki reditelj Dejvid Linč razgovaraće u utorak, 12. septembra oko 20 časova putem video linka sa beogradskom publikom u Dvorani Kulturnog centra Beograda, najavili su organizatori.

Posetioci će od 19 časova moći da pogledaju dokumentarni film "Meditacija, mir i kreativnost" sa prevodom na srpski jezik u produkciji Fondacije Dejvida Linča za svetski mir i obrazovanje bazirano na svesti.

Linč je u filmu odgovarao na različita pitanja vodećih svetskih novinara, studenata filmskih akademija i publike koja je u velikom broju pratila njegova predavanja.

Potom u 20.10 sledi direktno uključenje Linča putem video linka, a vizuelni umetnik će s beogradskom publikom razgovarati o svojim fotografijama, procesima kreativnosti, uverenju da obrazovanje zasnovano na svesti i transcedentalnoj meditaciji može značajno doprineti stvaranju mira i istinskog napretka u čitavom svetu.

Izložba radova Dejvida Linča, crno-belih foto montaža i foto - grafika pod nazivom "Male priče", biće do kraja septembra postavljena u Likovnoj galeriji, Galeriji Artget i Galeriji Podroom Kulturnog centra Beograda.

Tagovi: Dejvid Linč

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Darko

Srbi su njegovom sinu radili ulazni driveway za vilu od 2780 km na Beverly Hills-u i sav kamen popločan oko bazena i terase. Sve je to financirao tast od njegovog sina. Kamen za kaldrmu na ulazu u dvorište vile i kod garaže od 8 kola je dopremljen čini mi se iz Afrike. A kod bazena smo uradili travertin kamen. Inače vila mu direktno gleda na vilu od David Beckham

0 2

Zoran

Ovaj čovek je apsolutni genije.

18 0

Teletabisi

U Srbiji ima 7 miliona komunjara samo nam fali jos jedna!

0 29

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo