Delta kupila tržni centar u Varni za 120 miliona evra

Delta kupila tržni centar u Varni za 120 miliona evra Izvor: N1

Predstavnici beogradske kompanije Delta ril estejt (Delta Real Estate) u sastavu Delta holdinga danas su s bugarskim AP investmentom potpisali ugovor u vrednosti od 120 miliona evra, o akviziciji tržnog centra u Varni.

Tržni centar još nije otvoren i zvaće se Delta planet. Prostire se na 110.000 kvadrata, ima tri sprata i tri nivoa pod zemljom za parkiranje, 12 boskopskih sala i 160 lokala različite namene. 

"Delta ril estejt nastavlja strateško širenje u oblasti nekretnina. Otvaramo još jedno gradilište u EU, u Bugarskoj", rekla je generalna direktorka te komapnije Zorana Ždrale Burlić. 

Delta je 2016. godine prodala svoje tržne centre u Beogradu i Podgorici, a u junu ove godine kompanija je počela izgradnju šoping mola u Banjaluci. 

Najavljeno je da će iduće godine Delta početi izgradnju tržnog centra u Nišu, a u pripremi su i tri projekta za izgradnju objekata u Beogradu.Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

E U

Živimo u zemlji bogataša i siromaha.Srednje klase - NEMA!

2 1

DRAGI MOJI

Bas ste divni, objektivni , subjektivni, pametni , lepi, inspirativni , emotivni, profesionalni, blago majci ili bracnoj zajednici koja Vas je rodila , ili cika misku ...

4 2

draga moja

Blago tebi.

3 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo