Mirović o Labanu: Nije stranačko, već pitanje za nadležne

Mirović o Labanu: Nije stranačko, već pitanje za nadležne Izvor: Izvor: Tanjug/Ministarstvo građevinarstva/M.Mirčetić

Predsednik pokrajinske vlade i funkcioner SNS Igor Mirović nije želeo da komentariše navode predsednika Izvršnog odbora te partije Darka Glišića da će gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, nakon što je vređao svog partijskog kolegu Vladimira Polovinu, biti "unapređen".

Prema Mirovićevim rečima, to nije stranačko, već pitanje za nadležne organe, ali navodi da Labana lično razume.

"Trebalo bi da vidite kako je došlo do te, zaista, prejake i neprimerene Bogdanove reakcije. To je sve život i izvinjenje koje je uputio smatram dovoljnim i smatram da sve ostalo treba rešavati tamo gde mu je mesto. To je uvek u životu pravilo, jednog dana kad budete imali moje godine, videćete da je to zaista tako", rekao je Mirović odgovarajući na pitanja N1.

"Pre dve godine mi se desilo nešto slično, nakon oštrih izjava jednog tadašnjeg funkcionera na važnoj funkciji. Bio je to trenutak kada mi je majka umirala, pa sam burno reagovao u izjavi novinarima, tako da takve priče imaju dve strane", rekao je Mirović.

Predsednik Pokrajinske vlade je ocenio i da nije u pitanju politički proces već da je reč o "odnosu dva čoveka".

"Postoji procedura u sudu vezano za taj slučaj, ali i za pretnje koje su Laban i njegova deca dobijali, tako da treba posmatrati obe strane. Niko tako iznenada ne napravi tako burnu reakciju", kazao je Mirović i pozvao novinare da "istraže kako je do te reakcije došlo". 

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, takođe, smatra da je o Labanovom slučaju sve rečeno.

"Ja to uopšte ne bih komentarisala više, jer mislim da je gospodin Laban već rekao sve što javnost treba da zna", kaže ona.

Na konstataciju da novinarska pitanja na Labanovoj konferenciju za novinare nisu bila dozvoljena, ministarka je odgovorila da "ima prilike".

Izvor: N1

Komentara 23

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vlchek

Vojvodina, zar te nije sramota da imaš Mirovica za premijera.

0 0

No1

Ljubi vas brat.

0 0

Vesic-Maly

Gospodina Labana za gradonacelnika Beograda!

13 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo