U novembru otvaranje "Šeratona" u Novom Sadu

U novembru otvaranje "Šeratona" u Novom Sadu Izvor: Freeimages.com/ adrian keith

MK grupa najavila je da će hotel "Šeraton" u Novom Sadu biti otvoren polovinom novembra ove godine.

"Nakon uspešne saradnje sa lancem hotela Kempinski, kompanija MK grupa je uspostavila saradnju i sa poznatim brendom hotela "Šeraton", koji je deo Marriott International", rekli su agenciji Beta u MK grupi.

Dodaju da će se hotel nalaziti na uglu Futoškog puta i Bulevara Evropa. To će biti prvi hotel "Šeraton" u Srbiji.

MK grupa navodi da ovim potezom nastavlja strateški cilj da budu vodeća hotelska kompanija iz oblasti turizma u regionu.

Najavljuju da je osim otvaranja hotela "Šeraton" u planu i širenje hotelskog biznisa u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

"Ovim potezom kompanija MK grupa potvrđuje planove za dalje širenje poslovanja iz oblasti turizma i bankarstva", rečeno je u MK grupi.

Pod okriljem te kompanije trenutno posluju Grand Hotel & Spa i Angella Hotel Residence – Konaci Sunčani vrhovi na Kopaoniku, u sastavu MK Mountain Resorta, jedne od najuspešnijih hotelskih kompanija u okruženju, kao i 88 Rooms Hotel u Beogradu i Kempinski Palace u Portorožu.

Ukupan kapacitet kojim upravlja domaća kompanija trenutno broji 2.500 smeštajnih jedinica.

Kako piše današnji Blic, izgragnja zgrade u kojoj će biti "Šeraton", od 8.500 kvadratnih metara, počela je pre šest godina i u nju je uloženo 11 miliona evra. U hotelu će biti 124 sobe.

Po pisanju tog lista MK planira da u Crnoj Gori kupi hotele Slovenska plaža, Mogren i Aleksandar u Budvi, Palas i Kastel Lastva u Petrovcu, a to će ih koštati oko 100 miliona evra.

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vuk

Veš mašina živi duže uz Šeraton

2 0

Mira

Bravo ,nema veze kako sad,sramota je da Novi Sad nema pravi hotel pa makar i Kostić da ga otvara.Kamo sreće da ima i neki na obali Dunava !

4 0

NENA

I ne pitajte Koleta odakle mu prvi milion!

5 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo