Ambasada u Skoplju pozvana na hitne konsultacije u Beograd

Ambasada u Skoplju pozvana na hitne konsultacije u Beograd Izvor: N1

Svi zaposleni u Ambasadi Srbije u Skoplju povučeni su na hitne konsultacije u Beograd, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Makedonije.

Navodi se da za sada nema informacija koji je razlog za povlačenje osoblja srpske ambasade u Makedoniji i s tim u vezi makedonsko ministarstvo dodaje da uspostavlja komunikaciju sa kolegama iz Srbije.

"Saglasno relevantnim odredbama Bečke konvencije, odgovarajuće institucije Makedonije preuzimaju mere za zaštitu bezbednosti i integriteta Ambasade Srbije u Skoplju", navodi se u saopštenju.

Ambasadorka Dušanka Divjak-Tomić rekla je agenciji Beta da ne može da komentariše i u SMS porucu dopisniku iz Skoplja poručila da se za informacije javi sutra u srpsko Ministarstvo spoljnih poslova.

Komentara 88

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Amy W..

@Cakmak Nije. Ona samo koristi prednosti diplomatic ! Duhovna beda sopstvena, to joj nije u sferi interesovanja

0 0

CS4398

Ko zna koliko sam puta bio u Makedoniji. Nikad ni najmanji problem, ljudi ljubazni... Ja ne znam šta se to događa sa našom "vlašću", čini mi se da je problem psihološke prirode. I to epidemijskih razmera. Izvinjavam se iskreno građanima Makedonije.

25 0

Užas

Ovi se igraju države. Traže svađu gde god ima šansi da je nađu. Jedina svetla tačka je profinjena ambasadorka koja će izvaditi stvar!

20 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo