Prelazak granice na Batrovcima čeka se više sati

Gužva na graničnim prelazima prisutna je i ovog vikenda, a najteže je na prelazu Batrovci na izlasku iz Srbije gde se čeka više sati. Policija je vozače koji su krenuli ka Hrvatskoj preusmeravala na granični prelaz Šid.

Izvor: N1

Kolona automobila na izlazu iz Srbije ka graničnom prelazu Batrovci bila je dugačka oko šest kilometara, a na prelazak granice čekalo se između šest i sedam sati.

Naš reporter javlja da je petlja Adaševci poslednja šansa da svi oni koji idu ka Batrovcima izbegnu višesatno čekanje na granici. Policija tu preusmerava vozače na granični prelaz Šid, gde se prelazak granice trenutno čeka oko dva sata.

Zbog višesatnih čekanja, zeleno ostrvo između dva pravca na autoputu prepuno je smeća, flaša i limenki koje su putnici ostavili za sobom.

Kako saznajemo, razlog ovako velike gužve je pored obima saobraćaja i pojačana kontrola sa hrvatske strane.

Batrovci Izvor: TANJUG/ Zoran Žestić

Na izlasku iz Srbije ka Mađarskoj, na graničnom prelazu Horgoš, čeka se dva do tri sata, a kako javlja AMSS još toliko je potrebno i sa mađarske strane za ulazak u tu zemlju.

Vozačima je savetovano i da iz Srbije u Mađarsku ulaze preko prelaza Bački Breg jer se na prelazu Kelebija trenutno čeka dva sata.

Kolone su formirane i na mađarsko-austrijskoj granici, gde se čeka oko sat vremena, jer austrijska policija kontroliše vozila zbog migranata.

Gužve na graničnim prelazima se očekuju do kasno večeras.

Komentara 36

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Superhik

Nije mi jasno kako svi ovi ljudi ne prave kolone na bugarsko-turskoj granici?

0 0

Zola

Ja sam išao u Hrvatsku, preko Batrovaca, u ponedeljak, 14. avgusta. Čekao sam 2 sata na srpskoj granici i 20 minuta na hrvatskoj. Toliko o tome ko pravi zastoj.

19 4

cia snajka cia...

pa trkeljisu...otimaju baksis...nisu to carinici nego reketasi!!!! To je prva sramota na koju naidjete cim dodjete u Srbiju....

6 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo