Nova saobraćajna nesreća kod Vrčina, poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na autoputu, dva kilometra posle naplatne stanice Vrčin, u smeru od Beograda ka Nišu. Jedna osoba je poginula jutros takođe u blizini Vrčina. Od početka godine na putevima u Srbiji 325 osoba je poginulo, a prema policijskoj statistici, zabeleženo je 21.500 saobraćajnih nezgoda.

Izvor: N1

U nesreći, koja se dogodila oko 14 sati, učestvovala su tri vozila.

MUP je potvrdio da je jedna osoba poginula, dok su dve osobe teže povredene, a tri lakše.

Saobraćaj je u međuvremenu normalizovan, saopštili su Putevi Srbije.

nesreća vrčin Izvor: N1

Podsetimo, jutros se u blizini Vrčina na autoputu, takođe u smeru od Beograda ka Nišu, dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a četvoro je povređeno.

Komentara 46

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ProfesorKiksMaler

Znaju da saobraćajna policija u Srbiji služi da kažnjavanjem popunjava budžet, a mitom dopunjava mizernu platu i zato voze kao samoubice. O bezbednosti se ovde priča, samo kad se nanižu pogibije.

6 0

Radiša

A razmišljajte ovako....To je otprilike treća teška nesreća od kad je tu izmeštena naplatna rampa...Neka kažu saobraćajni stručnjaci da li su konsultovani da se tu izmesti rampa!? Ili je sve politika odradila zbog "IKEE"...

5 0

Marko

Sinoć se vratio iz Slovenije.Kad pređeš na naš auto put počinje 'treskavac' bez muzike. Zakrpe,kolotrazi, rupe i sve moguće vrste neravnina.Linije izbledele.Znaci se ne vide.U Hr i Sl postoji tzv.ophodnja puta.To su vozila koja obilaze put i obaveštavaju nadležne o rupama,nedostatku signalizacije pa čak i o wc koji ne radi ili prepunom kontejneru.Gde su ti kod nas?Da se naši Okanovići obrate gradonačelniku N.Sada Vučeviću koji ima solidno iskustvo sa angažovanjem agencije za čuvanje đubreta u kontejnerima pa da im da uputstvo?!

4 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo