Nemac udario pijanog Amerikanca zbog nacističkog pozdrava

Nemac udario pijanog Amerikanca zbog nacističkog pozdrava Izvor: Pixabay

Nemačka policija je saopštila da je prolaznik udario pijanog američkog turistu koji je u Drezdenu više puta salutirao nacističkim pozdravom.

Prema navodima policije, Amerikanac (41), čije ime i mesto boravka nije saopšteno zbog privatnosti, pretrpeo je manje povrede.

U saopštenju se navodi da je turista imao veoma visok nivo alkohola u krvi i da je pod istragom zbog kršenja nemačkih zakona protiv isticanja nacističkih simbola i slogana.

Ovo je drugi put ovog meseca da su turisti dospeli u probleme sa zakonom zbog nacističkog pozdrava.

Dvojica kineskih turista su 5. avgusta uhvaćeni kako se sa nacističkim pozdravom slikaju ispred zgrade Rajhstaga u Berlinu.

Komentara 27

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

dark necessities

Fasizam je potreban da biste ga mogli prepoznati u sebi i izboriti se sa njim. Prihvatite to, ili nemojte, ali to je ono sto smo. Ako ste mislili da je to produkt nemackog drustva, z...li ste se, Nemci su deo neceg veceg.

2 0

SremacSM

Stvarno se americki turisti ponasaju bahato. U Veneciji sam video kako sede na stazi ispred juvelirnice, krkaju McD i svadjaju se s vlasnikom koji ih pokusava skloniti, jer musterije ne mogu da udju. U Pragu su dve debele amerikanke dzogirale na platou ispred astronomskog sata u vreme kada je turista kao mrava. Kada im je policija trazila pasose, pocele su da se deru na njih, zahtevajuci da odma zovu ambasadu. Gde god sam putovao, Ameri i Englezi se ponasaju kao najveci kreteni.

75 4

Mogu Kako Hocu

I jesu. Definitivno.

25 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo