Slučaj autističnog deteta dobiće epilog na sudu

Slučaj autističnog dečaka kojem prošle sedmice nije dozvoljeno ukrcavanje na avion Er Srbije dobio je nastavak. Njegov otac, istoričar Čedomir Antić, pozvan je na razgovor u sedište nacionalne avio-kompanije, ali i posle tog razgovora, on najavljuje sudski epilog. Postavlja se pitanje, da li je Er Srbija imala zakonskog osnova za svoje postupanje?

Izvor: N1

Komentara 40

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Nikola

Vidim da se ovde još uvek "tupe zubi" oko nečega što je prilično jasno. Rekao bih da većina komentatora nije ni ušla u avion, a kamoli letela negde, ali su zato svi zdušno za to da će ubuduće da bojkotuju Er Srbiju. Što Er Srbiji donosi gubitak od 0 dinara, koliko su isti do sad trošili na avio karte. Pošto većina tvrdi da je gospodin Antić u pravu i da treba da tuži avio kompaniju bilo bi dobro da pročitaju opšte uslove prevoza ([https://www.airserbia.com/sr/uslovi-prevoza] tačke 7.1 i 7.2). Neko je jednom rekao: imamo dva uveta i jedna usta pa je bolje da više slušamo, a manje pričamo. Ja bih parafrazirao i rekao imamo dva oka i jedna usta pa bi bilo bolje da prvo pročitamo a onda komentarišemo. Ako gospodin Antić smatra da je na bilo koji način uskraćeno neko pravo njegovom detetu neka to reši preko zvaničnih organa a ne da prvo kreće sa medijskom hajkom i pritiscima pa da onda ide na sud. Što se tiče ljudske strane cele priče, tu moram da kažem da mi je žao sina gospodina Antića i svega što je dete prošlo.

8 13

N

ti znas ko je putovao ko nije. Evo ja idem na taj aerodrom kao na autobusku stanicu i samo cu reci jedno da dajem punu podrsku g Anticu. I drugo, kakve veze da li neko putuje avionom ili ne vec da li ima empatiju za drugaciju decu ili ne.

6 1

UhUZ

Nadam se da ce uspeti da ih dobije na sudu. Mada nema sta da trazi na ovim nasim sudovima. Njih treba preskociti odmah ako je moguce.

12 2

* Sva polja su obavezna