Pojačan saobraćaj, gužve na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima

Pojačan saobraćaj, gužve na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima Izvor: N1

Na putevima Srbije je pojačan saobraćaj, zadržavanja na naplatnim rampama su između 10 i 15 minuta, dok na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj i ka Hrvatskoj na Batrovcima, putnička vozila čekaju dva sata, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Na graničnom prelazu Horgoš 2 i na Bačkim Vinogradima čekanja su oko sat vremena na izlazu iz zemlje, kao i na ulazu u Srbiju iz Hrvatske na graničnim prelazima Šid i Batrovci.

Iz pravca Bosne i Hercegovine na graničnom prelazu Sremska Rača na ulazu u Srbiju putnička vozila čekaju od 30 do 60 minuta, dok na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja. AMSS savetuje vozače da u pravcu ka Mađarskoj koriste granični prelaz Bački Breg koji je otvoren 24 sata, a alternativni prelazi ka Hrvatskoj su Bačka Palanka, Sot, Ljuba i Neštin. 

Pema izveštaju AMSS od 18 sati, najopetećeniji su autoputevi iz pravca Mađarske i Hrvatske, ali i Ibarska magistrala. 

Na naplati putarine beleži se veći broj vozila, a zadražvanja su od 10 do 15 minuta, osim na naplatnoj rampi Sirig u pravcu ka Subotici, gde su zadržavanja oko 90 minuta. Tokom večeri moguća su i nešto duža zadržavanja i na ostalim rampama Stara Pazova i Nais. 

AMSS upozorava i na vremenske nepogode i obilne padavine koje su najavljene za veći deo Srbije.

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Gradjanin

Pre neki dan smo se vratili iz Grčke. Sve smo prošli bez problema, osim naše granice...Naši ništa ne rade...bile su otvorene četiri trake od deset. Njih trojica sa strane puše i gledaju kolonu...ne rade. Počnu šest kolona, pa se sužavaju u četiri. Onda se ljudi nerviraju što se prelazi iz trake u traku. Jedan opšti haos...mi smo stvarno najgori...

0 0

QMan

Ceklai na naplatnoj rampi Sirig preko 2h.

2 0

Miroslav

Mi smo stigli iz Grcke, preko Makedonije. Ono sta zaista usporava saobracaj na koridoru 10 jesu guzve na naplatnim rampama, cak i ako imate ENP morate da cekate. A druga stvar je neobicno velik broj radova na auto-putu i losa organizacija pa imate polusatne cepove. Ni kroz Makedoniju nije nista bolje. Sledece godine smo odlucili da batalimo. Kad zavrse koridor 10 do kraja, vidimo se.

17 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo