Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene

Nekadašnji srpski plivač Milorad Čavić smatra da je Ivani Španović napravljena veća nepravda nego njemu 2008. godine.

Majkl Felps i Milorad Čavić Izvor: Lars Baron, Getty Images Sport
Majkl Felps i Milorad Čavić

Najbolja srpska atletičarka ostala je bez zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Londonu pošto joj se odlepio broj na leđima koji je na kraju i ostavio trag.

„Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za Svetsku atletsku federaciju“, napisao je Čavić na Tviteru.

On je tako još jednom podsetio na kontroverznu trku na 100 metara leptir iz Pekinga 2008. godine kada je ostalo nejasno ko je prvi dodirnuo zid bazena u duelu njega i Majkla Felpsa.

Komentara 43

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Zoran

Dokle vise sa kalimerisanjem!?

12 2

Vita

Kakva nepravda? Propisi su vrlo jasni nema tu nepravde,samo nažalost Ivana nije imala sreće,a imala je pre tog skoka pet skokova pa što nije preskočila sedmicu?

15 1

Bojan

Prvo sramota je da se u 21. veku, još uvek lepe ili zakačinju brojevi, ali (jeste glupo) pravila su takva, i to treba poštovati. Najbolje bi bilo da se naši nisu ni žalili, jer i sami znaju kakva su pravila.Zato mi nije jasna ni Ivana Španović, kad kaže da su joj to uradili jer je iz Srbije, kao da ne zna pravila i samim tim dezinformiše ljude u Srbiji, koji su normalno sve to shvatili kao zaveru.

20 1

* Sva polja su obavezna