Nevreme u Srbiji, u Gornjem Milanovcu padao grad

Nevreme u Srbiji, u Gornjem Milanovcu padao grad Izvor: N1

Nevreme sa kišom i grmljavinom pogodilo je popodne Srbiju i poremetilo saobraćaj i otežalo kretanje, a kod Gornjeg Milanovca padao je i grad.

Jaka kiša pala je u Loznici koji minut pre 16 časova i izazvala poplavu na mnogim ulicama u centru grada. Zbog obilnih padavina izlile su se šahte, a neka dvorišta su prekrivena fekalijama iz kanalizacije, piše Blic.

Među najkritičnijim mestima je naselje Stara varoš, gde su privatne kuće najugrošenije zbog izlivanja kanalizacije.

U ovom delu grada, gde su do skora bile porodične kuće, poslednjih godina niču višespratne zgrade, koje se povezuju na staru kanalizacionu mrežu, što dodatno otežava život onih koji su nastavili da žive u svojim kućama, navodi Blic.

Izvor: Youtube/Glas Zapadne Srbije

Jako nevreme, praćeno velikom količinom grada, zahvatilo je danas po podne selo Gornji Branetići, kod Gornjeg Milanovac.

Grad je pričinio veliku štetu na voću, ali i ratarskim kulturama, rekao je za Glas zapadne Srbije Sreten Žižović iz zaseoka Trnaci.

Grad je bio veličine graška, a u pojedinim mestima i malo krupniji.

Obilni pljuskovi zahvatili su nešto posle 16 sati i Čačak i Lučane.

U Čačku su zbog velike količine kiše bile poplavljene ulice, jer kanalizacija nije mogla da primi toliku količinu vode.

Kiša i nevreme pogodili su popodne i Beograd i Pirot.

Tagovi: nevreme

Komentara 9

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Nocni Cuvar

Imaju protivgradne rakete u Ikeji da se kupe povoljno pa pucajte sami kad necete da,, pucate olovkom" na izborima pa da vas stiti drzava.

38 1

Jeremija

Ljudi moji kakav je grad padao na Srebrnom jezeru, veličine kajsija,čitavih 20 min. Auto mi je sav u rupama. Nije mi do kukanja, kad pomislim na voćare i njihove useve i rodove, ali mi se stvarno plače. Zna li neko da li osiguranje pokriva ovakve štete, značilo bi mi nečije iskustvo. Hvala na odgovoru.

23 0

Bob Rock

Padao je i na potezu Kragujevac-Rača.

12 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo