Antić: Er Srbija me zvala na razgovor, ali se nisu izvinili

Čedomir Antić, otac jedanaestogodišnjeg dečaka koji ima autizam, a kom prošle nedelje nije dozvoljeno da leti avionom Er Srbije, juče je pozvan na razgovor u srpsku nacionalnu aviokompaniju, nakon što je kompaniji poslao pismo upozorenja pred tužbu.

Izvor: N1

Antić tvrdi da mu je tokom razgovora rečeno da namerno sprovodi negativnu medijsku kampanju usmerenu protiv te kompanije, te da nema osnova za tužbu.

"Očekivao sam da će se izviniti i da će reći da će proveriti procedure. Ključno je da se to više ne dešava nikom, pa ni meni i mojoj porodici. Naprotiv, dobili smo jedan govor u kom je rečeno da nisu reagovali iako su teško napadnuti negativnom medijskom kampanjom koju ja vodim iz ne znam kakvih razloga", rekao je Antić za N1.

Antić tvrdi da je Er Srbija u saopštenju lažno navela da je njegov sin bio agresivan, kao i da su lažno naveli da su putnici tražili da mu bude zabranjeno dalje letenje.

"On nije agresivan, autistična deca nisu agresivna. Ali oni nastavljaju sukob, ne samo sa mojim detetom, već sa svim osobama sa posebnim potrebama i svom autističnom decom", kaže Antić.

Komentara 183

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

David protiv Golijata

Podrška porodici Antić! Glupavi izgovori koji se zasnivaju na isključivo na konforu ostalih putnika - ne vrede! Manir SNS vlasti je da od žrtve prave dželata. To rade svakodnevno, očito sa svakim ko se javno oglasi sa kritikom makar bio i otac koji brani prava svog autističnog deteta. Umesto da pokažu saosećanje i razumevanje, sada okrivljuju Antića. Veoma, veoma ružno, dična ErSrbijo!

18 4

Suncica

Podrska g. Anticu u borbi za pravo na normalan zivot svog sina i svih autisticnih osoba. Ovo je jedini nacin da se animira drustvo zarobljeno u stereotipima i nepostovanju razlicitosti.

21 4

zastitnik gradjana

Pitam li se pitam, sta li ovih dana radi zastitnik gradjana? Isto tako se pitam da li je podneta zalba zastitniku gradjana od strane roditelja, po kojoj bi on morao da postupi... To je njegov posao, zar ne? I bez da se podnosi zalba. ... Zaista tuzno... Sve se na kraju svodi da se svako sam brani. Drustvo (da ne kazem drzava) bi trebalo da stane iza onih koji ne mogu sami da se brane, a ne iza firme koja nosi ime zemlje a diskriminise njene gradjane. Posebno odvratno je sto se to desava onima koji su najranjiviji i najosetljiviji, u ovom slucaju i dete i roditelji. Zelim Vam da Vam se ovo nikada ne ponovi, a ni nikome drugome.

32 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo