Ivana: Ovo su normalne stvari u sportu

Ivana: Ovo su normalne stvari u sportu Izvor: Michael Steele/Getty Images

Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je posle četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u Lonodnu da je imala mnogo problema tokom takmičenja, a osvrnula se kratko i na detalj zbog kojeg je ostala bez medalje.

Španovićeva je najbolji skok na Olimpijskom stadionu imala od 6,96 metara i samo jedan centimetar ju je delio od medalje. Međutim, u poslednjoj seriji se činilo da je skočila preko sedam metara i da možda može i do zlata, ali se ispostavilo da joj se otkačio broj i dotakao pesak na 6,91 metara.

Na taj način, došao je kraj Ivaninom nizu medalja na velikim takmičenjima započet pre četiri godine na Svetskom prvenstvu u Moskvi, kada se okitila bronzom.

Ovo je definitivno bilo jedno od takmičenja, čiji ishod nisam očekivala. Imala sam problema na zaletištu, najviše zbog vetra, falila su mi takmičenja koja nisam imala ove godine zbog povreda. Koliko god da mi je teško da priznam, ovo su normalne stvari u sportu i jednom je moralo da se desi. Da sam bila sposobna za medalju, bila sam. Da li za zlatnu, vi najbolje možete da procenite. Zahvalila bih se svima u Srbiji na ogromnoj podršci, ne samo danas, već i prethodnih nekoliko godina. Idemo dalje“, rekla je Španovićeva.

Na društvenoj mreži Tviter, Ivana se oglasila u nešto drugačijem tonu.

Twitter Embed CodeKomentara 51

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Lili

Bravo ivana

0 2

Dante

Ivana da bi pobedila moraš skočiti pola metra više od drugih, takva su pravila za Srbe i Ruse. Nema tu takmičenja. Đoković je bio prvi kada ih je sve drao kao konje. Ako to ne možeš, nemoj se baviti tzv. vrhunskim sportom, ili promeni veru i državljanastvo. Darija i ti ste i najlepše i najbolje, ali ovde se ne radi niti o sportu niti o lepoti. To najbolje znaju ovi perači tanjira i berači mandarina, koji te sada kritikuju.

4 32

despot

Izvini...o čemu ti pričaš ?

0 0

* Sva polja su obavezna