Šta treba da znate kada kupujete online Ikea proizvode

Šta treba da znate kada kupujete online Ikea proizvode Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Švedski trgovački lanac Ikea otvoren je juče u Srbiji, a osim kupovine proizvoda u robnoj kući u Bubanj Potoku, ova kompanija omogućava i usluge onlajn naručivanja proizvoda iz udobnosti vašeg doma

Nakon registracije na zvaničnoj stranici Ikea-e koja je standardna i za šta vam je potrebna samo mejl adresa, ulogujete se, pronađete proizvod koji želite, proverite da li ga ima na zalihama a zatim izaberete način i vreme kada želite da narudžbina bude isporučena.

Plaćanje se vrši onlajn, kreditnim i debitnim karticama.

Međutim, ono na šta svakako treba da obratite pažnju jeste cena dostave.

Čak i ako kupite kartonsku kutiju za 99 dinara, a odabrali ste kao način preuzimanja dostavu na kućnu adresu, to će vas koštati dodatnih 999 dinara pa ćete za običnu kartonsku kutiju morati da platite 1.098 dinara.

Ukoliko planirate da online naručite najprodavaniji proizvod - činiju koja u prodavnici košta 69 dinara, uz dostavu njena cena će biti 1.068 dinara.

Ista cena dostave važi za sve proizvode težine do 30 kilograma i važi za celu Srbiju.

Ikea Izvor: N1

Ipak, ako naručite bilo koji proizvod teži od 30 kilograma a lakši od tone, cena dostave je značajna veća.

Tako će vas isporuka tog artikla koštati 3.999 dinara ukoliko živite u Beogradu dok isporuka za ostala mesta u Srbiji iznosi 5.999 dinara.

Tagovi: Ikea

Komentara 48

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Galebara

Takodje Tamara. OCAJNA usluga. Ako morate bas u Ikei nesto da kupite idite i sami kupite. Dostava je katastrofa. Ja sam izabrao vreme kada hocu da mi dostave(sto je 4 dana kasnije). Cekam ih da dodju, posle 2 sata, zovem i oni mi kazu guzva, izaberite drugi termin koje je za 6 dana. To je gospodo CUVENA Ikea.

1 0

Beata

Juče sam dobila naručene rustične tanjire u komadima....pošto nije bilo na kutiji označeno da paket sadrži lomljene stvari. Danas zovem Ikeu zbog reklamacije, i normalno ne mogu ih dobiti. Nadam se da ću ovu primedbu neko pročitati od radnika Ikea.

1 0

Slavka

Sa sajta: Kupac je dužan da odmah prilikom preuzimanja robe proveri broj paketa te eventualna oštećenja. Ako se ustanovi da neki proizvodi nedostaju ili su oštećeni u momentu preuzimanja, potrebno je isto naznačiti na dostavnici kurirske/dostavne službe koju dostavljač zadržava kao dokaz o prijemu, odnosno preuzimanju. Ukoliko kupac naknadno uoči nekakve nepravilnosti, kupac je dužan da obavesti robnu kuću IKEA u roku od 2 meseca od prijema posiljke, a u svakom slučaju u skladu sa rokovima predviđenim u važećim propisima Republike Srbije, o bilo kakvim oštećenjima ili nepravilnostima.

1 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo