Zatvori

Šta treba da znate kada kupujete online Ikea proizvode

Šta treba da znate kada kupujete online Ikea proizvode Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Švedski trgovački lanac Ikea otvoren je juče u Srbiji, a osim kupovine proizvoda u robnoj kući u Bubanj Potoku, ova kompanija omogućava i usluge onlajn naručivanja proizvoda iz udobnosti vašeg doma

Nakon registracije na zvaničnoj stranici Ikea-e koja je standardna i za šta vam je potrebna samo mejl adresa, ulogujete se, pronađete proizvod koji želite, proverite da li ga ima na zalihama a zatim izaberete način i vreme kada želite da narudžbina bude isporučena.

Plaćanje se vrši onlajn, kreditnim i debitnim karticama.

Međutim, ono na šta svakako treba da obratite pažnju jeste cena dostave.

Čak i ako kupite kartonsku kutiju za 99 dinara, a odabrali ste kao način preuzimanja dostavu na kućnu adresu, to će vas koštati dodatnih 999 dinara pa ćete za običnu kartonsku kutiju morati da platite 1.098 dinara.

Ukoliko planirate da online naručite najprodavaniji proizvod - činiju koja u prodavnici košta 69 dinara, uz dostavu njena cena će biti 1.068 dinara.

Ista cena dostave važi za sve proizvode težine do 30 kilograma i važi za celu Srbiju.

Ikea Izvor: N1

Ipak, ako naručite bilo koji proizvod teži od 30 kilograma a lakši od tone, cena dostave je značajna veća.

Tako će vas isporuka tog artikla koštati 3.999 dinara ukoliko živite u Beogradu dok isporuka za ostala mesta u Srbiji iznosi 5.999 dinara.

Tagovi: Ikea

Komentara 44

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Ana

Isporuka nameštaja koji se kupi u Ikei je 15 do 20 dana. On line naručivanje ima bagove. Sve u svemu Ikea- razočarenje. Nisu baš poslovni.

0 0

Nineta

Osim jedne stvari. U Srbiji je kupovna moć na tako nismom nivou da ne mogu da zamislim da se kupuje bilo šta veće. Samo pojedinnci će moći sebi da omoguće kupovinu u Ikei.

0 0

Ika

Sve je to super. Nadam se da radnici nece da gube oci, ruke, noge na poslu kao sto je to slucaj sa firmom koja ih snabdeva, a po cijem IWAY pravilniku kao rade.

1 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo