Hamilton: Možda mi se propuštanje Botasa obije o glavu

Hamilton: Možda mi se propuštanje Botasa obije o glavu Izvor: Mark Thompson/Getty Images

Luis Hamilton smatra da bi na kraju sezone, u konačnom računanju bodova, "propuštanje" Valterija Botasa u Mađarskoj moglo da mu se "obije o glavu".

  Botas je propustio Hamiltona kako bi ovaj probao da uhvati dva Ferarija na Hungaroringu. Ali, obzirom da se to nije desilo, pred kraj trke, Hamilton je sportski vratio treću poziciju botasu.

"U mom mozgu je samo osvajanje titule. Ne znam, možda će mi se ovo propuštanje Botasa o glavu obiti o glavu, a možda neće. To je jedan od onih dokaza da ništa na svetu nije crno-belo, sve je neka nijaansa sive. Ako ništa drugo, bar ću uvek duboko u sebi uvek znati da sam uradio pravu stvar", rekao je Hamilton.

Na vrhu generalnog plasmana, Sebastijan Fetel ima 202 boda, a Hamilton ima 14 manje. Šampionat se nastavlja 27. maja na kultnoj stazi Spa Frankoršamp u Belgiji.

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Dd

Sve se vraca sve se placa. Mozda je doslo vreme da ferari uzme titulu,sa jednim bodom prednosti. Kao sto je on uzeo Masi 2008.

6 1

MitarČa

Dorna se (bodovima)malo igra vozačima kao na šahovskoj tabli. Mora da vrati izgubljenu zainteresovanost za veoma skup sport F1. Pozdrav svima koji prate auto-moto sport.

10 1

Neko

Forza Ferrari!

14 9

* Sva polja su obavezna