Najlepša gužva u Beogradu: Red za karte za predstave JDP-a

Najlepša gužva u Beogradu: Red za karte za predstave JDP-a Izvor: N1info

U centru Beograda neobična slika koja se kod nas retko viđa. Više stotina ljudi formiralo je jutros red oko Jugoslovenskog dramskog pozorišta kako bi kupili ulaznice za predstave u februaru, koje se prodaju po ceni od 100 i 200 dinara.

U Srbiji smo navikli na redove, ali ne na one kada je kultura u pitanju. Tako se ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta mogao videti nesvakidašnji prizor. Nekoliko hiljada građana, satima je čekalo u redu kako bi kupili karte po sniženim senama za predstave u februaru.

Cene ulaznica za februarski repertoar snižene su sa 1.200, 800, 700 i 500 dinara na 200 dinara za postavke na sceni "Ljuba Tadić" i na 100 dinara za izvođenja na sceni "Bojan Stupica".

Najlepša gužva u Beogradu: Red za karte za predstave JDP-a Izvor: N1info
Neki su mesta zazauzeli od ranih jutarnjih sati, kako bi kupili karte za omiljenu predstavu.

Blagajna pozorišta, zbog velikog interesovanja publike koja čeka da kupi karte, ne prima rezervacije za ulaznice sa februarskog repertoara.

Izvor: N1 info

Komentara 11

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vlada

Još samo da ste pitali koliko njih će stvarno ići da gleda, a koliko će njih preprodati karte za 500-600 din. Verovali ili ne i tih 500-600 din je "dobra lova" u Srbiji. Možes se dobro napiti za taj novac - moj neki zaključak po prostom sagledavanju društva. Ili će se napiti, ili će otići u kladionicu. Inače, nije mi jasno kako se ti što vode to pozorište ne sete da malo češće prave ovakvu akciju. Jednom mesečno ne moraju ljudima uzeti tih 1200din.

0 3

Bane

Kulturo, eve me

0 1

neso

Odlicno, prelepo, nije ovo samo pitanje neimanja novca........Odlican primer i za druge gradove.

7 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo