Zatvori

Đorđević o skandalu: Oni više ne zaslužuju poziv

Reprezentacija Srbije danas je počela priprema za Evropsko prvenstvo, a selektor Aleksandar Đorđević i predsednik saveza Predrag Danilović veliki deo obraćanja medijima posvetili su brojnim otkazima u Univerzitetskoj selekciji. Čak 25 igrača se zahvalilo na pozivu.

Izvor: Sport klub

Komentara 23

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Sramno

Šta je tim klincima u glavi i koji ih to menadžeri muljaju i "obrazuju", te izgradjuju im takav odnos prema reprezentaciji? Zar Savez ne može imati instrumente zaštite tih nezrelih i neizgradjenih igrača i njihovih ličnosti od privatnih muljatora, menadžera i vlasnika klubova?

10 0

Roditelj

Ovih dana sina saljem na jedan od d1 koledza posle osvajanja srednjoskolske nacionalne Grinding sezone u ekipi u kojoj je igrao sa 1.pikom DeAndre Aytonom a protiv skola Mo Bambe, Kevina Knoxa i ostalih buducih nba starova. Sto mi se vec sad ovi likovi ne ponude bar da plate vizu ako toliko brinu, planiraju i prate nasu decu u belom svetu?

18 17

Ops

A zašto se Sale i ostali iz saveza ne zapitate odakle i zbog čega odjednom ti otkazi? Pazite nije to 3,4,5 igrača,već 25 pa stavite malo prst na čelo zašto vam daju otkaze?

29 20

* Sva polja su obavezna