Zatvori

Ivan Vujačić u Novom danu o poseti Vučića SAD

Ivan Vujačić u Novom danu o poseti Vučića SAD Izvor: N1

U Novom danu televizije N1 u utorak, 18. jula, nekadašnji ambasador SRJ u Sjedinjenim Državama Ivan Vujačić govoriće o poseti predsednika Vučića Vašingtonu. Štampu će prelistavati novinarka Isidora Petrović, a predstavićemo vam i program ovogodišnjeg Filmstreeta, kao i paviljon Srbije na Svetskoj izložbi u Astani.

O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vašingtonu, o odnosima Srbije sa Sjedinjenim Američkim Državama, o odnosu SAD prema Evropi i Evropskoj uniji nakon pobede predsednika Donalda Trampa , u temi jutra govoriće nekadašnji ambasador Savezne Republike Jugoslavije Ivan Vujačić.

Štampu u Novom danu lista i društveno-politička dešavanja komentariše Isidora Petrović, urednica srpskog izdanja magazina Le Monde Diplomatique.

Ovog leta u Beogradu se 7. put po redu održava Filmstreet, bioskop na otvorenom. Sve do 11. septembra na različitim lokacijama biće prikazano 30 filmova, i tri pozorišne predstave. U Novom danu uživo sa jedne od lokacija na kojoj se održava Filmstreet, predstavljamo program ovog festivala do kraja leta.

Nacionalni dan Srbije obeležen je na Svetskoj izložbi, EXPO Astana 2017. Srbija se predstavila kulturnim sadržajem i turističkim ponudama.

Paviljon Republike Srbije za samo dve nedelje od otvaranja, posetilo je preko 30 hiljada ljudi iz celog sveta, među kojima su državnici, ambasadori, privrednici.

Tim povodom gosti Novog dana su Petar Laušević, naučni saradnik u Institutu za nuklearna istraživanja Vinča, jedan od tri naučnika u multimedijalnom filmu Expo Astana 2017 i Maja Mandrapa Gašić, komesar Paviljona Srbije na Sajmu EXPO 2017.

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mare

Nadam se objektivnoj i konstruktivnoj analizi bivseg ambasadora u SAD-u, jer mislim da je kompetentna osoba za ovu temu.

4 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo