Dmitrović razrešen, Muškatirović novi direktor Novosti

Dmitrović razrešen, Muškatirović novi direktor Novosti Izvor: Medija centar Beograd

Nadzorni odbor kompanije “Novosti” razrešio je dužnosti direktora i glavnog i odgovornog urednika Ratka Dmitrovića, saznaje N1 u toj kompaniji. Novi direktor kompanije je Srđan Muškatirović, dosadašnji član Nadzornog odbora, koga je postavio Milan Beko.

Do imenovanja novog glavnog urednika, novine će voditi uređivački kolegijum, sa sadašnjim zamenikom glavnog urednika Milanom Babovićem na čelu.

Muškatirović, bivši teniser, praktično je bio jedini član Nadzornog odbora koji je predstavljao većinskog vlasnika Milana Beka, ostala četiri člana su zastupala interese Vlade Srbije. Novi glavni urednik danas nije imenovan, a do njegovog izbora Novosti će uređivati kolegijum, saznaje N1.

Podsećamo da je pre nekoliko dana Dmitrović saopštio da je Poreska uprava blokirala račun kompaniji "Novosti".

Inače Radomir Ratko Dmitrović je sam podneo ostavku u maju ove godine, a prilikom saopštenja da je račun "Novosti" blokiran rekao je da će to zaustaviti “Večernje novosti” i ostala izdanja, u vrlo kratkom roku, već za nekoliko dana.

Komentara 19

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

matori

Ratko Dmitrovic je zivi dokaz da i od loseg ima gore. Za njega Manja bio car

14 12

lilit

Au, Beko maznuo pare i opet postavio svog a Stamparija treba da ga finansira! "Ekonomisti" iz Vade Srbije "svaka vam čast" na ZAVRŠENIM školama a i poštenju....

50 5

Steva

Zanimljivo - Srdjan je sin Galeta Muskatirovica, cuvenog vaterpoliste, bivsi Dejvis kup reprezentativac Srbije, zavrsio skole u Americi.

46 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo