Kako je Stefanović napustio skup o porodičnom nasilju

Istinomer je objavio snimak ministra unutršnjih poslova Nebojše Stefanovića kako sa delegacijom MUP-a napušta konsultacije sa predstavnicima civilnog društva povodom poslednjih slučajeva porodičnog nasilja.

Stefanović je u subotu učestvovao na konsultacijama u organizaciji Ženske platforme za razvoj Srbije i organizacije "UN women", a skup je napustio posle pokušaja poslanice pokreta "Dosta je bilo" Tatjane Macure da postavi pitanje o navodnoj poseti ministra auto školi čoveka koji je početkom meseca ubio bivšu suprugu u holu Centra za socijalni rad na Novom Beogradu.

Ministar je sa delegacijom MUP-a Srbije napustio sastanak i pre nego što je Macura završila pitanje koje je izazvalo i negodovanje ostalih prisutnih.

Stefanović je naknadno saopštio da je napustio skup “jer nije želeo politizaciju jednog dobro osmišljenog sastanka”.

Juče je ponovio da su navodi o povezanosti policije s nasilnikom koji je ubio bivšu suprugu na Novom Beogradu, izmišljotine. Stefanović je rekao da je vlasnica auto škole koju je posetio, bila ubijena žena, a ne njen bivši suprug.

Podsetimo, 5. jula je jedan muškarac (47) kamenom ubio bivšu suprugu (39) u Centru za socijalni rad u Novom Beogradu. Ubica je pobegao, a u toku noći se bacio pod voz.

Komentara 56

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Sima

Za ministra policije ima mnogo "nezgodnih" pitanja u vezi ogromnih propusta u njegovom radu već duži vremenski period. Ovakvim sumanutim bukvalnim bežanjem od odgovornosti mnogo toga nam je rekao o sebi i svom odnosu PREMA NARODU kojem je odgovoran za nivo javne i svake druge unutrašnje bezbednosti.

98 2

Komentator

Stefanović je u januaru 2016. posetio auto-školu ’Pravo L’ u kojoj je ubica Milan Lovrić radio kao instruktor i čijim se automobilom dovezao u Centar za socijalni rad pred ubistvo. [http://autoskolapravo.com/izaberi-najboljeg-instruktora/] Prema podacima APR-a stoji da je direktor i vlasnik 100% udela te auto-škole izvesni B.V. i da je osnovana 02.06.2014. [http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/Details/EnterpriseMembers/7001557?code=5971AF6BF134379DBF62B47E288AD84BDA8E7BA0] S obzirom na to da na sajtu te škole stoji da ’škola ima veoma veliko i dugogodišnje iskustvo’, cenim da je vlasnik iste bio neko od supružnika, ali da je 2014., kada nastaju ozbiljni bračni problemi, iz nekog razloga prepisana na sadašnjeg ‘vlasnika’. Ako je pokojna Olga bila stvarna vlasnica te auto-škole čisto sumnjam da bi dozvolila da muž nasilnik, koji ima zabranu prilaska, radi u istoj i gleda ga svaki dan. Tako da...

53 2

Draguljce

Idem da dodjem ...

46 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo