Zatvori

Zukorlićevi kadrovi postavljeni za državne sekretare

Zukorlićevi kadrovi postavljeni za državne sekretare Izvor: N1

Članovi Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) Edin Zećirović i Zaim Redžepović na poslednjoj sednici Vlade Srbije postavljeni su za državne sekretare iako ta stranka nije glasala za izbor nove Vlade Srbije čija je predsednica Ana Brnabić.

Zećirović je postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na čijem čelu je Zorana Mihajlović, dok će Redžepović biti u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kojim rukovodi Zoran đorđević, objavljeno je u Službenom glasniku.

Obojica su na tim mestima bila i u Vladi Aleksandra Vučića.

Iako se nije znalo da li će BDZS biti deo vlasti jer njegovi predstavnici u Skupštini Srbije - Muamer Zukorlić i Jahja Fehratović, nisu prisustvovali glasanju za izbor nove Vlade Srbije, ovim postavljenjima je ta nedoumica otklonjena.

Pored Zećirovića i Redžepovića, na poslednjoj sednici Vlade Srbije za državnog sekretara postavljen je i Meho Mahmutović iz Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića, a on će tu funkciju obavljati u Ministarstvu zdravlja.

Komentara 17

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Stradija

Al ovaj naplacuje on glupu izjavu 100 za jednog.

6 0

Danilo

Drzavni sekretari su izmisljena igrarija za udomljavanje nesposobnih.

21 1

Ibrahim

...od vehabija do modernih janičara.

19 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo