Mladić progutao kesicu sa marihuanom i umro

Mladić progutao kesicu sa marihuanom i umro Izvor: Tanjug/AP/atilde Campodonico

Jedan mladić (24) preminuo je pošto je progutao kesicu sa marihuanom na splitskom festivalu "Ultra" pokušavajući da sakrije narkotike od policije.

Splitsko-dalmatinska policijska uprava potvrdila je da se dogodio smrtni slučaj na festivalu "Ultra.

Policajci su u nedelju uveče prišli mladiću zbog sumnje da kod sebe ima drogu, a on je počeo da beži. Uhvatili su ga, stavili mu lisice i krenuli ka policijskom vozili kada je mladiću pozlilo.

Policija je saopštila da je jedan policajac pokušao da mu pomogne, dok je kolega zvao hitnu pomoć. Oni su mladića odvezli u bolnicu gde je i preminu.

Državno tužilaštvo naložilo je obdukciju.

Portal "Indeks" prenosi da je mladić progutao plastičnu vrećicu sa marihuanom dok je bežao od policije. Kesica mu je zapela u grlu, a policajci nisu mogli da je izvuku, što je učinjeno tek u bolnici. Kao prenosi ovaj portal, u pitanju je bila manja količina marihuane.

Tagovi: Split , marihuana

Komentara 19

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

triki

Pogledajte snimak tog hapšenja i kako vi kažete "prilaska policije mladiću kao i njihovom pokušaju da mu pomognu".

1 1

Sonson

Pa da je legalizovano, do ovoga ne bi ni došlo.

16 1

Nemanja

Klasično novinarsko spinovanje.. Sad kad ovo pročita neki primitivac misliće da je kriva vutra a ne gušenje zbog straha koji je izazvan nametnutim idiotskim zakonima koji donose isti takvi ljudi. Strašno! Eto zbog čega je izgubljen jedan mlad život, tuga.

73 6

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo