Mladenci otkazali svadbu, beskućnici dobili večeru u Ricu

Mladenci otkazali svadbu, beskućnici dobili večeru u Ricu Izvor: Tanjug/Kelly Wilkinson/The Indianapolis Star via AP

Nesuđena mlada iz američke države Indijane nije želela da propadnu sva hrana i piće posle otkazivanja svadbe od 30.000 dolara, pa je organizovala večeru za beskućnike.

Autobusi su stizali do elegantnog centra gde je Sara Kamins zakazala svadbeno slavlje u Karmelu, predgrađu severno od Indijanapolisa. Desetak veterana lokalnih organizacija za zbrinjavanje beskućnika bilo je među gostima koji su večerali ćufte prelivene burbonom, kozji sir, pileće grudi i svadbenu trotu.

Kamins je rekla za list "Indianapolis Star" da su ona i njen verenik pre nedelju dana otkazali svadbu - za šta nije iznela razlog, ali da, po ugovoru s hotelom "Ric Čarls" u Karmelu, nisu mogli da dobiju nazad uplatu za večeru 170 gostiju.

Ona se zato obratila lokalnim službama za zbrinjavanje beskućnika koje je i dočekivala kada su u subotu dolazili na večeru.

"Za mene je ovo bila prilika da tim ljudima dam do znanja da zaslužuju da budu na ovakvom mestu kao i svako drugi" rekla je Kamins.

Nekoliko lokalnih firmi i stanovnika je dalo odela, haljine i drugo za goste na večeri.

Čarli Alen koji je tri meseca u misiji za beskućnike, rekao je da je zahvalan.

Kamins, 25-ogodišnja studentkinja Univerziteta Perju, rekla je da je nejn bivši verenik Logan Arauho platio veći deo troškova svadbe, a njeni roditelji i jedan od njegovih porodičnih prijatelja ostatak. Kada mu je rekla o nameri da večeru poklone, složio se smatrajući da je to nesebičan način rešavanja te neprilike.

Tagovi: svadba , Beskućnici , večera

Komentara 13

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

The Spatula

E sad za nju bravo... A ovaj nas kad je dao ostatke, da ne kazem splacine, mi smo kukali :) Mada, ovo su ipak celi obroci, ima razlike...

9 0

Nemanja

Da je odmah organizovala tu veceru 👍 ne ona je prvo trazila da im se vrate pare. Posto je hotel rekao tike tike tacke...e anda aj mogu beskucnici.od mene 👞 😁

5 69

Que c'est poux que as vaux St.Jacques

Kusto?

1 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo