Pretučen u Splitu zbog tetovaže "Rijeka"

Pretučen u Splitu zbog tetovaže "Rijeka" Izvor: Antonio Baković

Mladić (27) iz Rijeke pretučen je u Splitu kada je uveče šetao s devojkom po gradu, a prema njegovim rečima, razlog je tetovaža "Rijeka" koju ima na ruci.

Pretučeni Riječanin je za Novi list ispričao da je u Split došao sa devojkom kojoj tu žive baba i deda. Uveče 13. jula izašli su da prošetaju gradom očekujući ponoć i njegov rođendan. Na mestu popularnom za okupljanje mladih presrela su ih četvorica mladića i upitala ga da li mu na ruci piše „Rijeka“.

Pošto je Rijačanin potvrdio šta mu piše na ruci, mladići su mu naredili da skoči u more što je on odbio da uradi.

"Pitao sam ih šta im je, a onda su krenuli na mene. Uspeo sam malo da pomerim devojku, kad su počeli da udaraju. Branio sam se, sreća u celoj priči da sam krupniji, inače je pitanje kako bi sve završilo. U jednom trenutku sam pao na tlo i krenuli su udarci nogama. U prvi trenutak niko se nije umešao, ali čuo sam posle da im neko dovikuje da prestanu, iako su se onoj četvorici pridružila još najmanje dvojica...", ispričao je mladić za Novi list.

Dodaje da je primio i udarce u glavu, a dok je pokušavao da ustane izgubio je ravnotežu i upao u more među barke.

Lekari su mu konstatovali lakše telesne pvrede, a policija kaže da traga za napadačima.

Pretučeni Riječanin kaže da je iz Hrvatske sa roditeljima otišao u Nemačku kada je imao šest godina, da nema veze ni sa fudbalom ni sa navijačima, a da je "Rijeka" istetovirao na ruci jer je to njegov rodni grad.

Tagovi: Rijeka , tuča , Split

Komentara 19

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Pimpek Dudekov

Нема везе с навијачима, ал' има везе са Колиндом...

5 2

PROKOPIJE

Culi ako su njihovi vrsnjaci iz Novog Sada pretukli beogradjanina,pa vele stosu Srbi bolji od nad.

17 1

Mira

Ovakve stvari dešavaju se i u Srbiji, naročito kad su navijači u pitanju. Pogledajmo prvo sebe, pa onda kritikujmo Hrvate.

56 9

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo