Vaterpolisti 'osetili' vodu u Budimpešti

Vaterpolisti 'osetili' vodu u Budimpešti Izvor: Vaterpolo savez Srbije

Srpski vaterpolisti stigli su u Budimpeštu, gde u ponedeljak počinje Svetsko prvenstvo, a u subotu posle podne su se prvi put našli na preuređenom bazenu „Alfred Hajoš“. Umesto 6.000 prelepi objekat sada prima oko 8.000 gledalaca.

Trening od sat vremena je brzo prošao. Prvo je Vladimir Pavlović odredio plivačke deonice, bilo je tehnike, šutiranja na gol Stefana Mitrovića i Duška Pijetlovića i na kraju igre.

U nedelju je trebalo da treniramo u devet ujutro. Odlučio sam da taj rad preskočimo, ali ćemo posle podne imati jak trening. Takođe ćemo i na dan susreta sa Južnom Afrikom odraditi jak trening i u teretani i bazenu“, kaže selektor Dejan Savić.

Na bazenu je bilo mnogo poznatih lica, stigli su Australijanci koji su bili gosti Srbije u junu. Sa njima je Predrag Mihajlović, nekada saigrač Savića, Petrovića i Vasovića. Pojavio se i Slobodan Soro, golman Brazila.

Pored Južne Afrike, rivali Srbije u grupi biće selekcije Španije i Grčke. Svetsko prvenstvo traje do 29. jula.

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Stokton

Vaterpolo se igra u 20 zemalja sveta, a mi napravismo veliku stvar od toga.

5 9

Posmatrač

Sram Vas bilo!!!! Kako se samo usuđujete??!!!! Kapa dole i podrška svim sportistima, bilo da je u pitanju grupni ili pojedinačni sport!!!!

7 0

Atena

Svetsko prvenstvo vodenih sportova je vec uveliko pocelo. Vaterpolo je njegov manji deo. Krenula su takmicenja u sinhronom plivanju, skokovima u vidu I plivanje na otvorenim vodama. Krem sportova, a kod vas ni rec o tome vec dobijamo informaciju o nekakvim treninzima.Vasa je funkcija da informisete javnost o bitnim dogadjajima, a sto se sporta tice, tu funkciju obavljate katastrofalno lose.

4 5

* Sva polja su obavezna