Dačić odbacio kritike opozicije

Dačić odbacio kritike opozicije Izvor: Tanjug
Dačić

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je u Novom Sadu odbacio kritike opozicije da je osnivanje dva nova ministarstva u budućoj vladi posledica koalicionog dogovora istakavši da za tim resorima "postoji potreba".

On je rekao novinarima da postoji potreba za osnivanje ministarstva za evropske integracije i za ekologiju, "bez obzira ko će biti na njihovom čelu". Dačić je naveo i da su određena imena budućih ministara iz redova SPS-a i da su to, uz njega i Slavica đukić Dejanović, Branko Ružić i Aleksandar Antić.

"Ukoliko za ministarstvo za ekologiju bude određeno da ministar bude iz SPS-a, odredićemo još jedno ime", rekao je Dačić, koji je i trenutno premijer u tehničkom mandatu i ministar spoljnih poslova.

On je rekao i da će buduće ministre predložiti mandatarka Ana Brnabić.

SPS će jedoglasno podržati vladu Ane Brnabić, pa zato i ne čudi što je njihova jedina trenutna dilema koliko će ministara u toj vladi imati.

Izvor: Tanjug

Tagovi: Ivica Dačić

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

daca

od 27 godina višestranačja u Srbiji SPS je 24 godine u vlasti. Da li ima njihove odgovornosti za stanje u Srbiji ? Ostale stranke ni blizu, ni 10 godina.razmisli malo narode...

27 0

Тоза тхе Р.И.П.

Kad SPS-u vidimo leđa, Srbiji će da krene. Oni su izvor svega lošeg od 1990 do danas.

22 1

E.R.

Znači Vučić je toliko van dodira sa stvarnošću, da za 5 godina dok je bio premijer nije skapirao da mu fale 2 ministarstva ;)

27 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo