Protest "Protiv diktature" na Trgu republike u Beogradu

Članovi pokreta "Protiv diktature" protestovali su u centru Beograda kako bi izrazili nezadovoljstvo vlašću predsednika Srbije Aleksandra Vučića i opštim stanjem u zemlji.

Izvor: N1info

Kako javlja reporterka N1, građani su na improvizovanoj govornici na Trgu republike govorili zašto je politika Vučića loša.

Oni su zviždali pištaljkama i nosili transparente "Ostavka", "Protiv lažne inauguracije", "Ulica gospodara Vučića", "Sloboda medija", kao i državne zastave.

Okupljeni su istakli da neće odustati od svoje borbe, a skup je protekao bez incidenata.

Priređen je i simboličan performans tokom koga je jedan od članova "Protiv diktature" pocepao, kako je rekao, pozivnicu za "inauguraciju lažnog cara".

Među okupljenima su bili i lider Nove stranke Zoran Živković, narodni poslanici Sanda Rašković Ivić i Đorđe Vukadinović, kao i predsednik vanparlamentarnog Pokreta za preokret Janko Veselinović.

Na skupu nije bilo uniformisane policije, ali su bili prisutni brojni policajci u civilu.

Komentara 67

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Tasa

Od studentskih protesta napravili ste stranacke, zato i imate 200 ljudi na njima, samo pokazujete koliko ste ocajni, a isti ste kao i sadasnja vlast, svi do jednog ste ist! AVE BELI !!!

23 147

Диби

Управо тако!

17 65

profesori su upisali prolaznu ocenu vodji

a studenti ko misevi uplasili se kada im je rekao da ih se ne plasi umesto da su nastavili sa protestima sa parolom NE PLASIMO SE NI MI TEBE.

27 76

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo