Zatvori

Požarevac poklanja maturantima žurku s go-go igračicama

Požarevac poklanja maturantima žurku s go-go igračicama Izvor: Wikipedia / Snežana Trifunović
Požarevac

Lokalna samouprava Požarevca organizovaće za maturante iz tog grada žurku pod nazivom "Big summer break" u petak, 23. juna kada će na Trgu oslobođenja nastupiti više disk džokeja, vokal Marija Stević, plesne grupe iz Niša i Beograda ali i go-go igračice.

Prema navodima požarevačkih medija, predstavnici grada, Centra za kulturu, kao i organizator manifestacije Nenad Živić, ne smatraju da je pojavljivanje go-go igračica na maturantskoj žurci neprimereno.

"Svaka ozbiljna žurka ima taj performans. Između ostalog i go-go denseri imaju raznorazne performanse", kazao je Živić.

Član gradskog veća Dejan Krstić ocenio je da se ne radi o vulgarnom programu.

"Di-džej žurke i ova vrsta muzike su predviđene sa takvim performansom. Ovde je uključeno više stvari a go-go plesačice nastupiće oko ponoći", kazao je Krstić.

On je naveo da je sa Živićem došao na ideju o organizaciji takvog događaja.

"Di-džej Neba (Nenad Živić) i ja smo pričali o tome još pre dve-tri godine da bi grad Požarevac trebalo da ima neku manifestaciju sa takvom vrstom muzike koja je danas popularna među mladim svetom. Sada, kada sam preuzeo resor kulture, tu ćemo ideju realizovati, a voleo bih i želeo da ova žurka postane tradicionalna", kazao je Krstić.

Komentara 14

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Marijeta

A što nisi napravio finale Zvezda Granda, i to danas ljudi vole? Jezivo... DNO!

152 6

Veštica

Zasto ste navalili sramota, pa sramota...neka se momci i devojke provedu, punoletni su, zaboravili ste svoju maturu?...sramota ce biti, kad ti momci i devojke zavrse fakultet pa nagrnu preko granice jer ovde nema posteno placenog posla...za to prozivajte gradske celnike, svih gradova...

55 89

Glas razuma

Moja matura je bila jos gora..S tom razlikom sto je nije organizovao grad...

12 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo