Apel građanima da se KCS ne koristi kao alternativni pravac

Apel građanima da se KCS ne koristi kao alternativni pravac Izvor: N1

Klinički centar Srbije apelovao je na građane da u cilju nesmetanog zbrinjavanja pacijenata i pristupa vozila Hitne pomoći Urgentnom centru, ne koriste prolazak kroz KCS kao alternativni saobraćajni pravac.

Ta zdravstvena ustanova je saopštila da zbog velikih saobraćajnih gužvi, vozila Hitne pomoći sa najtežim pacijentima otežano dolaze do Urgentnog centra, kao i da je otežano snabdevanje hranom i medicinskom opremom svih klinika KCS. 

"Klinički centar Srbije u saradnji sa Saobraćajnom policijom i Gradskim sekretarijatom za saobraćaj, čini sve da omogući normalno funkcionisanje i zbrinjavanje pacijenata, ali je usled velikih saobraćajnih gužvi i znatno uvećanog broja vozila koja prolazak kroz KCS koriste kao alternativni pravac, to otežano", navodi se u saopštenju. 

Klinički centar Srbije saopštio je ranije da je ulaz u tu ustanovu iz Pasterove ulice zatvoren za saobraćaj zbog radova na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja. Alternativni ulazi u Klinički centar Srbije su iz Višegradske i Deligradske ulice.

Dodaje se da će ulaz iz Pasterove ulice i dalje funkcionisati za vozila Hitne pomoći, vozila Ministarstva unutrašnjih poslova i vatrogasna vozila.


Komentara 12

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

baka

Danas u pola jedanaest semafori u Kneza Milosa nisu radili! A guzva je bila neverovatna.

5 0

Neka

I do sada su menjane sine u bulevaru oslobodjenja, na svakih 10ak godina. Ova godina ostaje zapamcena po nezapamcenoj nesposobnosti grada. Ja vam od srca zelim da izgubite izbore, od stanara kosancicevog venca, obilicevog venca, vojvode stepe, savamale... prosto niste sposobni da vam se daju nacrtane ovce na cuvanje

26 0

Gospodin Друг

Građani apeluju na KCS da odrede stručnjaka da obavi veštačenje poslovne sposobnosti čelnika gradske uprave koji ne znaju da treba da prvo srede interne saobraćajnice u KCS, a potom da pravilno planiraju radove na drugim saobraćajnicama u gradu. Posebno se očekuje procena sposobnosti onih koji su gradili fontanu na saobraćajnom kružnom toku. P.S. Čeka se reakcija Nade Macura kako zli radnici na putu ometaju put hitne pomoći...

28 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo