Fabricio Ravaneli gost Novog dana

Fabricio Ravaneli gost Novog dana Izvor: FRED TANNEAU / AFP

U temi jutra Novog dana televizije N1, u utorak 19. juna, govorićemo o Svetskom danu izbeglica. Gost jutarnjeg programa TV N1 biće i čuveni italijanski fudbaler i bivši reprezentativac Fabricio Ravaneli.

Broj izbeglica i interno raseljenih u svetu dostigao je 65,6 miliona u 2016. godini, navodi se u izveštaju Visokog komesarijata za izbeglice Ujedinjenih nacija. To znači da je svaka 113. osoba u svetu danas raseljena. O ovoj temi, o položaju raseljenih u Srbiji , o efikasnosti mehanizama države da odgovori na njihove probleme i potrebe , na Svetski dan izbeglica koji se sutra obeležava, govori Hans Šoder, šef Predstavništva Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR) u Srbiji i Vladimir Cucić, komesar za izbeglice i migracije.

Štampu u Novom danu lista i aktuelne društveno-političke događaje komentariše novinar "Nedeljnika" Nenad Čaluković.

U Srbiji se, treću godinu zaredom, organizuje Italijanski fudbalski kamp namenjen deci uzrasta od 7 do 14 godina, koja žele da nauče tajne ove igre kroz tehničke i kondicione treninge u radu sa istaknutim italijanskim trenerima. Tim povodom naš gost je jedan od trenera, čuveni italijanski fudbaler, bivši reprezentativac, Fabricio Ravaneli. Razgovaraćemo i o drugim aktuelnim temama i novostima iz sveta fudbala.

Gošća Novog dana je i modna kreatorka Suzana Perić, koja će, u okviru 26. Belefa, u bašti Studentskog kulturnog centra, prikazati kolekciju pod nazivom "Ples po oblacima".

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo