Zatvori

Rajola: Donarumi je prećeno

Rajola: Donarumi je prećeno Izvor: Sampics/Corbis via Getty Images

Menadžer Đanluiđija Donarume, Mino Rajola, okupio je novinare u Monte Karlu i izneo svoju verziju priče oko odlaska mladog golmana iz Milana.

"Nema veze sa novcem, prećeno nam je, porodici takođe, Milan nije ništa učinio da ga zaštiti. Sa Fasoneom imam dobre odnose, ali nam je Mirabeli postavljao ultimatum da odlučimo. Odlučili smo, u žurbi, iako nije bilo potrebe za time", rekao je Rajola  i dodao:

"Nije bilo priče o novcu i klauzuli, nismo ni stigli dotle. Điđio je bio spreman da potpiše novi ugovor, ali Milan ga je izgubio. Umesto da ga zaštite, da sklone one uvredljive natpise ispred klupskog sedišta, činili su suprotno, vršili pritisak. Naterali su nas na ovo, ja preuzimam odgovornost za odluku, najbolje je da ode".

Rajola negira da je pregovarao sa drugim klubovima.

"To su laži, oko Reala, Juventusa i PSŽ. Nisam pregovarao, za to je potrebno vreme, Donaruma je te ponude imao već kad je bio 14-godišnjak, da je hteo da ide, otišao bi tada. Rekao sam već da neće otići kao slobodan igrač, ali sada Milan ima izbor, ne znam šta će se dešavati, ali, ok, mi ćemo poštovati ugovor, ako ne žele da ga prodaju, sačekaćemo još godinu dana", rekao je menadžer.

Italijan ne zna u kom klubu bi Donaruma mogao da nastavi karijeru.

"Ne znam, teško da će Juventus želeti da uđe u celu priču, oni imaju poštovanje prema Milanu, što se Reala tiče, rođen je za njih. U svakom slučaju, ako Milan bude zvao, javiću se, ali mislim da je posle svega bolje da ode", zaključio je Rajola.Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

IAmPiero

Lažov rajola,Milan samo nije hteo da dozvoli da prođe kao juventus sa pogbom prošle g.

9 2

mujcinovic salih

Juventus prodao osrednjeg igraca za 100 miliona...sta je tu lose?

1 0

* Sva polja su obavezna